FOTO & VIDEO Primarul Negoiță, infectat, focar de COVID: a vorbit fără mască la evenimente cu public

DE Petre Bădică | Actualizat: 26.08.2020 - 17:46

Robert Negoiță a anunțat că este bolnav de COVID. El le-a cerut celor cu care a intrat în contact să își facă testul. Negoiță a participat, recent, la cel puțin două eveniment cu zeci de persoane la care nu a purtat mască și nu a respectat distanțarea.

SHARE

Pe 24 august, Robert Negoiță a postat o fotografie de la un eveniment organizat împreună cu Ordinul Arhitecților din România. În singura fotografie postată pe pagina sa de Facebook, Negoiță apare cu microfonul în mână alături de alte patru persoane aflate la o distanță mai mică de un metru (cel mai apropiat).

Negoiță este singurul care vorbește la microfon fără să poarte mască. Mulțimea căreia i se adreseaza nu apare în fotografie.

Ce vrea să facă Negoiță în timp ce are COVID 

„Ne dorim un oraș modern, ne dorim spații verzi extinse și amenajări urbane inteligente și utile. Și mai dorim să punem în valoare elementele caracteristice orașului în care trăim. Cred că pe aceste aspecte, cu toții suntem de acord.

Mai cred și că suntem de acord cu faptul că cele mai bune soluții ni le pot aduce specialiștii. Iar în acest sens, împreună cu Ordinul Arhitecților din România #OAR, am derulat un concurs de proiecte pentru “Reabilitarea și reactivarea Splaiului Unirii în zona Mărășești – Timpuri Noi – Mihai Bravu”, scrie Negoiță pe Facebook. (mai jos VIDEO de la evenimentul la care Negoiță nu a purtat mască) 

Negoiță a participat, în urmă cu patru zile, la un eveniment de partid în care a susținut o declarație de presă. Tot fără mască și fără distanțarea social.

„Poți refolosi cumva resturile provenite din demolări și chiar să... asfaltezi un drum? Poți! Și nu doar unul, ci peste 25 de kilometri, de exemplu. Atât cât am asfaltat noi, anul trecut, de la zero, folosind materie primă rezultată din reciclarea resturilor provenite din demolarea diferitelor construcții.
Iată explicațiile despre un nou model de bună practică din categoria: nimic nu se pierde, totul se transformă și refolosește”, a spus Negoiță.

VIDEO de la declarația de presă a lui Negoiță din urmă cu patru zile fără mască de protecție.

Astăzi, după numai câteva zile de la cele două evenimente de mai sus la care a particpat fără mască și fără să respecte distanțarea, Negoiță anunță că are COVID.

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2…

 În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te