Emil Boc crede că PSD este „o echipă de top” care joacă împreună cu PNL „cu gândul la România”

DE Valentin Mirică | Actualizat: 26.11.2021 - 11:00
Foto: Digisport.ro

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a declarat la un post local de radio că PSD este „o echipă de top” care joacă împreună cu PNL „cu gândul la România”.

SHARE

Boc a fost un susținător al fostului premier Florin Cîțu și, ulterior, a pledat, în scris, pentru realizarea alianței cu PSD. 

Citește și: Costi Ioniță, nominalizat a II-a oară la Premiile Grammy, categoria „Cel mai bun album reggae”

„Aceste două partie politice – PSD și PNL – sunt ca și două echipe de fotbal de top care au o rivialitate istorică, dar atunci când jucătorii acestor două echipe joacă pentru Naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și joacă, dau tot ce pot mai bun pentru țară. Dincolo de clubul din care fac parte trebuie să fii loial față de România. Avem un șef la guvernului, un căpital de echipă pentru care, prin natura profesiei, loialitatea față de România reprezintă legea supremă”, a spus Boc, la Napoca FM. 

El a explicat și ce trebuie să facă noua coaliție pentru „a crește în ochii românilor”.

„Această coaliție nu va reuși să crească în ochii românilor dacă nu face reforma administrației publice locale, dacă nu duce România în Schengen, prin eliminarea MCV -ului, dacă nu ridică nivelul de trai al românilor, dacă nu absorb prin investiții masive toți banii europeni disponibili prin PNRR și fondurile structurale, dacă nu elimină pensiile speciale, dacă nu digitalizează administrația publică centrală și locală, dacă nu ține sub control pandemia, prin vaccinare masivă, dacă nu vor pune oameni profesioniști la locul potrivit, dacă nu vor guverna transparent fără corupție, dacă va sfârșitul colaborării electoratul dur al celor două partide nu va spune: ”A meritat, pentru România, deși nu am fost de acord cu acest compromis politic!”. Dacă acestea nu se întâmplă, această coaliție nu își are menirea”, a declarat primarul Clujului. 

Citește și: Nuțu Cămătaru, „înger” pentru Dragnea în pușcărie și pentru Oprea afară, la Popești-Leordeni

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.