Dragnea Junior este finanțat de multinaționalele pe care tăticul său le înjură

DE Mircea Marian | Actualizat: 21.05.2019 - 16:05
Dragnea Junior, Dragnea Senior și Petre Daea Foto: Inquam

Deputata PNL Raluca Turcan prezintă pe pagina ei de Facebook documente din care rezultă că una din firmele deținute de fiul lui Liviu Dragnea, Gransiloz, controlată prin firma Nutrelo Group, a primit un împrumut de la filiala din România a firmei Cargill, un conglomerat american.

SHARE

Turcan postează pe pagina ei de Facebook trei documente:

 - un extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare, adică aproape 1200 de hectare de teren cultivate cu rapiță, în Teleorman. 

- acționariatul SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale. 

- un extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția depusă de societatea Nutrelo Group SA, prin firma Gransiloz pe care o controlează, reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill.

`Vă prezint astăzi DOCUMENTE care dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD. O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman.
Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire`, a scris Raluca Turcan, pe pagina ei de Facebook. 

`Toate multinaţionalele au spus: românii sunt proşti. Au transformat România în coş de gunoi. Am făcut o lege care îi va pedepsi aspru. Nu mai acceptăm să fim batjocoriţi, să murim cu adevărul în mână`, spunea Liviu Dragnea acum câteva zile. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -