Cine „fură” voturile lui Șoșoacă? Ciolacu - Geoană, finala prezidențială? Ciucă și Lasconi la pândă

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.10.2024 - 11:20
Cine „fură” voturile lui Șoșoacă? Ciolacu - Geoană, finala prezindențială. Ciucă și Lasconi la pândă - Foto: Colaj
Cine „fură” voturile lui Șoșoacă? Ciolacu - Geoană, finala prezindențială. Ciucă și Lasconi la pândă - Foto: Colaj
Cine „fură” voturile lui Șoșoacă? Ciolacu - Geoană, finala prezindențială. Ciucă și Lasconi la pândă -  - Foto: Captura
Cine „fură” voturile lui Șoșoacă? Ciolacu - Geoană, finala prezindențială. Ciucă și Lasconi la pândă - - Foto: Captura

Cine „fură” voturile lui Șoșoacă? Ciolacu - Geoană, finala prezindențială? Ciucă și Lasconi stau la pândă. Vă prezentăm prima analiză de după eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni. Ea este făcută de Casele de pariuri, mult mai echilibrate și de încredere.

SHARE

Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, Elena Lasconi, George Simion, Mircea Geoană au rămas candidații cu șanse reale pentru președinția României. Astăzi, a apărut un prim sondaj după retragerea Dianei Șoșoacă, cea creditată cu procente bune la președinție: între 5 și 10%. 

Citește și: Lasconi și George Simion poftesc la cele 7% ale lui Șoșoacă. Ce speră Ciucă și Ciolacu

Casele de pariuri contrazic cifrele arătate de acest sondaj de opinie apărut în această dimineață. 

Cine „fură” voturile lui Șoșoacă? Ciolacu - Geoană, finala prezindențială. Ciucă și Lasconi la pândă

Azi a apărut primul sondaj de opinie de după retragerea Dianei Șoșoacă. Sondajul arată că procentele Dianei Șoșoacă se duc spre George Simion. Acesta este dat, în sondajul de azi, pe locul 2 cu cel mai mare procent pe care l-a creditat un sondaj de opinie de când a început campania electorală.

Conform sondajului pe care presa îl atribuie USR, clasamentul pentru alegerile prezidenţiale este: Marcel Ciolacu - 23,4%, George Simion - 19,8%, Mircea Geoană - 17,2%, Elena Lasconi - 17,1, Cristian Diaconescu - 7,6%, Nicolae Ciucă - 6,2%, Kelemen Hunor - 3,8%. 

Nu doar procentele lui Simion suprind, ci și cele ale lui Cristian Diaconescu (aproape 8%, dar inexistent în campania electorală) și ale lui Nicolae Ciucă (prima oară dat sub 10%).

Casele de pariuri: cum stau Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, Elena Lasconi, George Simion, Mircea Geoană

Cum sondajele sunt „comandate”, apelăm, din nou, la casele de pariuri. Casele de Pariuri au doar o singur „comandă”: să ofere analize corecte ale candidaților astfel încât să nu piardă bani.

O casă de pariuri nu va oferi cote mari candidaților cu șanse și nici cote mici candidaților fără șanse. Corectitudinea lor stă în dorința de a face bani.

Cu cât un candidat (aveți numelele în stânga) are o cotă la pariuri mai mică (cifra din drepata), cu atât are șanse mai mari să ajungă președintele României. 

După cum se vede Ciolacu și Geoană au cele mai mici cote la pariuri să ajungă președintele României. Adică, cele mai mari șanse să ajungă la Cotroceni. Favorit ar fi Ciolacu cu cotă de 1.9/1. La 100 lei pariați pe Ciolacu iei înapoi 190 lei  dacă șeful PSD ajunge președinte. Aceeași cotă o au Trump și Kamala Harris să ajungă președinte în SUA.

Geoană dacă iese președinte îți dublează banii. 

Apoi, casele de pariuri nu îi dau nicio șansă lui George Siomion care are cotă de 15/1. Dacă pui 100 de lei și Simion ajunge președinte primești înapoi 1.500 de lei. În sondajul de mai sus, comandat de USR, Simion apare cu șanse foarte mari, fiind al doilea.

Elena Lasconi este pe trei cu șanse de 5/1, iar Ciucă este cotat cu șanse de 10/1. În schimb, Cristian Doaconescu dat în sondahe cu 7%, nu are nicio șansă la Casele de pariuri având cotă de 111/1. La 100 lei investiți, iei înapoi 11.100 lei.

Citește și: SONDAJ PSD - 33%, PNL - 22%, USR - 15%. Dezastru pentru George Simion

CONCLUZIE Ciolacu și Geoană par să se fi desprins în favoriți. Lasconi și Ciucă sunt creditați cu posibilitatea de a crea o surpriză. Simion, Dioaconescu și ceilalți par scoși din joc.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te