Sărăcia lui Florin Salam: executat silit, apartament sub sechestru, dator vândut. Afaceri pe minus

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.03.2024 - 18:22
Sărăcia lui Florin Salam: executat silit, apartamente sub sechestru, dator vândut. Afaceri pe minus - Foto: Facebook

Florin Salam, anchetat pentru înșelăciune, are și alte probleme: a fost executat silit, are apartament sub sechestru și e dator vândut la o asociație de proprietari. Una dintre afaceri este pe minus, cealaltă îi aduce un mic profit.

SHARE

Manelistul Florin Salam a fost dus din nou la Poliție. El este cercetat într-un dosar de înșelăciune cu un prejudiciu de 18.000 de euro. Ar fi luat bani de la trei persoane pentru a le cânta la petreceri, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Citește și: Manelistul Florin Salam, reținut pentru înșelăciune. Prejudiciul este de 18.000 €

Sărăcia lui Florin Salam: executat silit, apartamente sub sechestru, dator vândut. Afaceri pe minus

Florin Salam, pe numele său real Florin Stoian, este un modest om de afaceri, deținând firmele Sound Empire SRL și F.S. International Music Company SRL. Ultima are datorii de 1.000.000 lei și datorii de 400.000 lei în ultimii doi ani. Detalii AICI

Sound Empire are sediul în Dolj și se ocupă de „activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală”. A avut cifră de afaceri de 1.000.000 de lei și profit de puțin peste 400.000 de lei. Detalii AICI

Activitatea celor două firme îl pun pe zero pe Florin Salam.  

Are și câteva investiții imobiliare 

Conform Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), numele lui Florin Salam apare ca fiind active în conexiune cu cinci proprietăți imobiliare din București.

Într-una din acestea, un apartament de patru camere, de 150 metri pătrați, acesta a fost pus sub sechestru și executat silit pentru o datorie către asociația de proprietari în valoare de 41.472 lei.

Proprietatea a fost deja intabulată pe numele altor cetățeni: Petrache Maria, Elena și Fabian Mema. Conform presei de scandal, acesta din urmă este cumnatul lui Florin Salam, care a executat o pedeapsă cu executare de închisoare în SUA pentru fraudă informatică.

Salam a mai deținut un teren de 940 de metri pătrați în sectorul 3, pe care l-a pierdut în urma unei hotărâri judecătorești în favoarea companiei Dab Auto Serv SRL. 

El mai deține două terenuri de 500, respectiv 740 metri pătrați în Sectorul 4, pe strada Poștalionului, care sunt înconjurate de o serie de case cu etaj.

A mai deținut o serie de terenuri în Popești Leordeni, pe care le-a vândut. 

De ce este acuzat Salam?

Manelistul ar fi primit bani de la trei persoane să le cânte la petrecere, dar nu s-a mai prezentat la eveniment și nici banii nu i-a restituit.

Florin Salam a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București,  într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Manelistul Florin Salam, săltat de poliție. Ar fi dat o țeapă de 5.500 €

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te