Marius Alecu, alias Bebino, șeful clanului Sportivilor, judecat pentru lipsire de libertate

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 06.10.2021 - 09:56
Marius Alecu, alias Bebino, șeful clanului Sportivilor, judecat pentru lipsire de libertate. / Foto: playtech.ro

Interlopul Marius Alecu, alias Bebino, a fost trimis în judecată, pentru lipsire de libertate. El este acuzat că a încercat să influențeze declarațiile martorilor din dosarul în care este cercetat pentru tentativă de omor.

SHARE

După ce a făcut show la Parchet și a dat ochii peste cap, invocând că este prea delicat pentru pușcărie, interlopul Bebino, un membru „marcant” al clanului Sportivilor, a fost trimis în judecată, pentru lipsire de libertate, alături de alți doi infractori periculoși, Marian Ionuț și Robert Cristian, după ce a încercat să influențeze declarațiile martorilor din dosarul în care este cercetat pentru tentativă de omor.

„Acuzaţiile nu prezintă relevanţă şi nu au absolut deloc substanţă. (...) Clientul meu a obţinut în fond soluţia de achitare. Acel martor a fost prezent la incidentul din Tei-Toboc aproximativ 3 secunde. Declaraţia sa e o declaraţie corectă care reflectă adevărul, este favorabilă clientului meu”, a comentat acuzațiile procurorilor avocatul lui Marius Alecu.

Citește și: Faraonul de la Madrid, unul dintre capii grupării Sportivilor, îndrăgostit de „trufandaua” din Bănie

În urmă cu trei luni, Bebino a fost săltat de polițiști dintr-o clinică de chirurgie estetică. După o noapte în arest şi ore în şir de dat explicaţii, Marius Alecu a făcut un atac de panică. Procurorii au chemat ambulanţa şi interlopul a primit îngrijiri medicale câteva minute.

În faţa camerelor de filmat, Bebino şi-a scos bluza de pijama şi a dat semnalul răzbunării: „Mircea Nebunu ne-a legat!”, relatează spynews.ro.

Unul dintre bărbații atacați de Bebino, martor la bătaia cu săbii din ianuarie 2020 dintre Marius Alecu și clanul lui Joe

Evenimentele au avut loc în luna mai, înainte ca Marius Alecu să fie achitat. Victima le-a povestit atunci procurorilor că s-a trezit cu maşina distrusă şi cu interlopii înarmaţi cu cuţite peste el. După ce l-au blocat în trafic, Bebino și lacheii lui au dat buzna în casa martorului, pentru a-l determina să-și schimbe declarațiile.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, declarat pericol public. Judecătorii îl trimit forțat la psihiatru

Despre atacul violent, avocatul lui Bebino a susținut: „Datorită volumului ridicat al muzicii, persoanele dinăuntru nu au auzit bătăile în uşă, iar Alecu Marius a împins uşa şi a intrat înăuntru, nu a provocat niciun scandal. Cu persoana vătămată s-au lămurit pe loc. Adică ei s-au şi pupat. Nu este neapărat o răzbunare, din punctul meu de vedere este o manevrare a persoanei vătămate”.

Unul dintre bărbații atacați de Bebino a fost martor la bătaia cu săbii din ianuarie 2020, când Marius Alecu s-a războit cu un clan rival, condus de boxerul Cezar Roberto Petcu, zis Joe. Bătaia sângeroasă a pornit de la o datorie neplătită de 2000 de euro, pentru droguri, potrivit spynews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te