S-a îmbrăcat în clovn, și-a ucis prietena și s-a măritat cu soțul ei. După 20 de ani recunoaște tot

DE Florin Budescu | Actualizat: 27.04.2023 - 19:34
.local10.com - Foto: local10.com
Sheila Keen-Warren, femeia-clovn ucigaş din Wellington, Florida - Foto: Profimedia Images

Așa-numita „femeie-clovn ucigaș”, din Statul Florida, care a împușcat o femeie în pragul casei ei, în anul 1990, a pledat vinovat, după mai mult de trei decenii de la fapta ei.

SHARE

Sheila Keen-Warren, azi în vârstă de 59 de ani, a împuşcat-o pe Marlene Warren.

Când a fost ucisă, Marlene avea 40 de ani. Înainte să fie împuşcată în faţa fiului ei, a primit chiar de la Sheila garoafe și baloane, pe 26 mai 1990, în casa ei din Wellington, Florida.

Femeia-clovn ucigaş a fost condamnată

După 33 de ani, cazul s-a închis în cele din urmă marți, când Keen-Warren a pledat vinovată de crimă de gradul doi, ca parte a unui acord.

Înțelegerea, încheiată cu ușile închise, în timpul pauzei de masă a judecătorului, a stabilit ca presupusa amantă a victimei, acum soție a soţului victimei, să fie eliberată din închisoare într-un an de la condamnare, conform metro.co.uk.

Citeşte şi: Criminalul care a ucis 19 tineri avea un secret diabolic. A scris un mesaj cu sângele victimelor

În West Palm Beach, judecătorul Scott Suskauer a acceptat cererea ei, în schimbul unei pedepse de 12 ani de închisoare, ținând cont de faptul că a ispășit deja cinci ani și jumătate de închisoare, în așteptarea procesului.

Procesul lui Keen-Warren trebuia să înceapă luna viitoare, după ce s-a aflat pentru prima dată în închisoare, pentru crimă de gradul întâi, în anul 2017.

Citeşte şi: Ucigașa care avea criminali în serie pe pereți, obsedată de păpușa Chuky în copilărie. Făcea bondage

Ea a fost multă vreme suspect de top în acest caz, având în vedere că avea o aventură cu Michael, soțul lui Marlene, și a lucrat cu el la reprezentanța lui de mașini, a declarat în instanță asistentul avocat al statului, Reid Scott.

Keen-Warren totuși a negat întotdeauna acest lucru chiar și atunci când s-a căsătorit cu Michael, cam 12 ani după crimă. Rudele au declarat pentru The Palm Beach Post, în 2000, că Marlene bănuise că soțul ei avea o aventură și dorea să divorțeze.

Ce scria pe un balon

Angajații magazinului de costume au identificat-o pe Keen-Warren drept persoana care și-a cumpărat un costum de clovn, flori și un balon, cu doar câteva zile înainte de ucidere, a adăugat procurorul.

Pe unul dintre cele două baloane pe care le-a înmânat criminala Marlenei scria: „Tu ești cea mai mare” și a fost vândut doar la un singur magazin distanţă de casa victimei.

Lucrătorii magazinului au spus că o femeie care se potrivea descrierii a cumpărat balonul, cu o oră înainte să se audă împușcătura.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te