FOTO Femeia robot care îți îndeplinește toate dorințele. Are inteligență artificială și poate vorbi

DE Daniel Toșa | Actualizat: 25.11.2022 - 14:52
FOTO Femeia robot care îțI îndeplinește toate fanteziile. Are inteligență artificială și poate vorbi - FOTO: Twitter/RealDoll

Compania RealDoll a scos la vânzare de Black Friday două femei robot care îți pot îndeplini orice dorință. Păpușile robot sunt dotate cu inteligență artificială, își mișcă ochii și chiar pot vorbi. Clienții se "bat" care să le cumpere, având în vedere prețul de 1.000 de dolari

SHARE

RealDoll a dezvăluit două corpuri și fețe noi pe păpuși cu inteligență artificială, care vin cu o gamă de variată de trupuri și organe genitale semnate de designeri celebrii și sunt în ofertă de Black Friday la numai 7.000 de dolari, reducere de la 8.000 de dolari.

RealDoll, cu sediul în California, SUA, oferă păpuși personalizabile ca niciodată până acum, una numită Xandra 1.0 și alta poreclită Yasmin 1.0.

Compania și-a creat un număr masiv de fani datorită roboților săi ultra-reprezentativi, care pot fi achiziționați de Black Friday cu un discount de 1.000 de dolari. Cumpărătorii sunt rugați insistent să citească cu atenție instrucțiunile.

În mod normal, noua Xandra ar costa 8.000 de dolari, dar cumpărătorii pot face o economie considerabilă pentru a reduce prețul unei versiuni personalizate la 7.000 de dolari.

Femeia robot cu inteligență artificială

Reducerea înseamnă să renunți la posibilitatea de a alege manual înălțimea păpușii, care variază între 1,80 și 1,70 m, mărimea sânilor, culoarea ochilor și chiar machiajul.

Producătorul spune că folosește un "sistem de păpuși robotizate conduse de inteligența artificială, alimentate de tehnologia dezvoltată în ultimii ani".Păpușile pot forma expresii, își pot mișca capul și chiar vorbi.

"Ochii se pot, de asemenea, mișca și clipi, creând o experiență care nu a mai fost posibilă până acum cu nicio păpușă", adaugă producătorii.

Păpușile sunt concepute pentru a funcționa cu software-ul AI personalizabil "X-Mode", care permite cumpărătorilor să creeze personalități unice și să controleze vocea robotului lor.

Păpușa robot se poate juca sau poza în ipostaze îndrăznețe

De asemenea, capul este prevăzut cu un sistem de blocare de siguranță pentru a bloca gâtul în poziție atunci când este necesar pentru a poza sau a se juca.

Adăugarea de pistrui pe corp și pe față costă 450 de dolari. Aceasta vine după ce a fost anunțată o nouă descoperire în materie de "piele imprimată", care le oferă roboților simțul tactil la fel ca al oamenilor.

Cercetătorii de la California Institute of Technology (CalTech) au dezvoltat această tehnologie.

Tehnologia a fost creată pentru a ajuta roboții să detecteze poluarea sau chiar să examineze bagajele într-un aeroport pentru a detecta explozibili, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te