Detalii șocante din dosarul „P Diddy”. Ce se întâmpla de fapt la „Petrecerile Albe” ale rapperului

DE Daniel Toșa | Actualizat: 25.10.2024 - 19:18
Detalii șocante din dosarul „P Diddy”. Ce se întâmpla de fapt la „Petrecerile Albe” ale rapperului - Foto: Profimedia images
Detalii șocante din dosarul „P Diddy”. Ce se întâmpla de fapt la „Petrecerile Albe” ale rapperului - Foto: Profimedia images

Detalii șocante din dosarul „P Diddy”. Apar noi detalii șocante din dosarul „Petrecerilor Albe” ale lui P Diddy, pe numele sau real Sean Combs. Mogulul industriei muzicale din SUA și apropiații săi sunt acuzați de peste 100 de persoane de abuz sexual și amenințări cu moartea.

SHARE

Rapperul P Diddy a fost arestat luna trecută la un hotel de lux din New York după ce peste 100 de persoane, majoritatea minori l-au dat în judecată pentru nenumărate abuzuri fizice și sexuale petrecute în decursul a peste 25 de ani. 

Detalii șocante din dosarul „P Diddy”. Ce se întâmpla de fapt la „Petrecerile Albe” ale rapperului

Printre victimele abuzurilor lui P Diddy s-ar fi numărat și vedete precum cântărețul Justin Biber pe când avea doar 15 ani.

Justin Bieber a postat un video pe YouTube în care arăta cum s-a distrat timp de 48 de ore alături de P Diddy. ”Ce facem noi nu poate fi dezvăluit, dar e definitiv visul unui băiat de 15. Mi s-a încredințat custodia lui””, spune rapper-ul în video.

Pentru a-i cumpăra tăcerea se presupune că Diddy i-ar fi dat lui Biber cadou un supercar Lamborghini.

P Diddy acuzat de violuri în serie

Sean „Diddy” Combs a fost acuzat că a amenințat cu moartea o adolescentă și pe prietena acesteia înainte de a le agresa sexual.

Potrivit unui raport, o reclamantă sub pseudonimul Jane Doe a lansat miercuri un proces împotriva lui Combs, în vârstă de 54 de ani, la un tribunal din New York, legat de un presupus incident care a avut loc în 2004. S-a sugerat că Doe a participat la o ședință foto în New York când avea 19 ani și era la facultate în New York.

Reclamanta ar fi participat la o ședință foto care promova „Da Band”, un grup de cântăreți pe care Combs îl semnase cu casa sa de discuri, Bad Boy Records, la acea vreme. 

Citește și: Scandal uriaș: Sean Diddy Combs, acuzat de agresiune sexuală, arestat. Riscă închisoare pe viață

Tânăra ar fi participat la ședința foto împreună cu un prieten din facultate și au fost ulterior invitați la o petrecere de către unul dintre asociații lui P Diddy.

Petrecerile „White Party” ale lui P Diddi - Sursa foto: Profimedia images

Ea susține că „Diddy” le-a oferit lui ei și prietenei sale un alcool și droguri după care ar fi agresat sexual, amenințându-le cu moartea dacă nu se conformează. Aceasta spune că prietena ei s-a conformat și s-a lăsat abuzată de rapperul american, în timp ce ea îl implora să o lase să plece. Diddy a refuzat și i-a ordonat să se dezbrace după care a violat-o sub amenințarea cu moartea.

Tânăra spune că a reușit să fugă după ce strigătele ei au fost auzite de un gardian din casa milionarului, care ar fi deschis ușa să vadă ce se întâmplă în acea cameră, potrivit Mirror.co.uk.

De asemenea, Diddy a fost acuzat de o altă adolescentă în vârstă de 13 ani pe care ar fi violat-o la o petrecere de după de după premiile MTV Video Music Awards din anul 2000.

Citește și: Rapperul P. Diddy îi plătește lui Sting 5.000 $ pe zi. I-a ”împrumutat” un fragment dintr-o piesă

Petrecerile „White Party” ale lui P Diddi - Sursa foto: Profimedia images

Fata în vârstă de 13 ani a povestit că a fost lăsată la Radio City Music Hall de un prieten, deoarece dorea să participe la MTV Video Music Awards în 2000, potrivit unui proces intentat duminică și obținut de Fox News.

În încercarea de a intra în sală, ea a început să se apropie de șoferii de limuzine care așteptau în fața evenimentului plin de celebrități.

„Unul dintre șoferii de limuzină cu care a vorbit pretindea că lucrează pentru Diddy”, se arată în proces. „El i-a spus că lui Combs îi plac fetele mai tinere și a spus că ea „se potrivește cu ceea ce căuta Diddy”.

Fata a susținut că, după ce i s-a dat o băutură suspectă pe care nu o putea refuza întrucât era acesta era „biletul de intrare” la ”White Party-urile” lui P Diddy, a fost condusă în stare de semi-conștiență într-o cameră din conacul milionarului.

La un moment dat, Combs și două „vedete” ar fi violat-o pe fata de 13 ani în timp ce Combs și cealaltă vedetă priveau. Ulterior, tânăra de 13 ani a susținut că P Diddy a violat-o în timp ce ceilalți doi priveau. Coșmarul ei a luat sfârșit după ce aceasta ar fi fugit dezbrăcată prin casa miliardarului. După ce a rătăcit o perioadă prin casa lui Diddy, adolescenta a găsit niște haine și apoi a fugit din casă, oprindu-se la o benzinărie din apropiere.

Alte 6 procese care îl acuză pe impresarul rap că ar fi violat alte femei, a agresat sexual bărbați și a molestat un băiat de 16 ani. Acesta, care în prezent locuiește în Carolina de Nord, susține că P Diddy l-ar fi agresat sexual pe când avea 16 ani, la una dintre „petrecerile albe” în anul 1998.

Bărbatul susține că, în timpul unei conversații despre cum să reușească în industria discografică, Combs i-a ordonat brusc adolescentului să își dea jos pantalonii. Combs i-a explicat că acesta era un ritual de trecere pentru a deveni un star al muzicii, întrebându-l la un moment dat: „Nu vrei să intri în această afacere?”, se arată în proces.

Acesta spune că s-ar fi conformat din cauza fricii, anxietății și a dezechilibrului de putere pe care l-a simțit. El a dezvăluit abia mai târziu că ceea ce s-a întâmplat a fost o agresiune sexuală.

Un alt bărbat susține că a fost agresat de Combs în depozitul magazinului emblematic Macy's din Herald Square. În acel incident, susține reclamantul, el a fost lovit în cap, posibil cu un pistol și apoi agresat sexual. Ulterior, Combs l-ar fi amenințat pe bărbat: „Taci sau te omor”, se afirmă în dosar.

Fosta sa iubită, cântăreața R&B Cassie, l-a acuzat de viol și de un model de abuz care a durat un deceniu. Combs a „negat vehement” afirmațiile ei.

Un alt bărbat susține că a fost angajat să lucreze ca paznic la casa lui Combs din East Hampton în timpul unei alte petreceri albe a rapperului în 2006. El susține că Combs i-a stropit băuturile cu GHB, drogul violului, și l-a agresat sexual, potrivit The Guardian.

În casa milionarului s-ar fi găsit mii de sticle de „baby oil”, despre care s-ar spune că Diddy l-ar fi folosit drept lubrifiant sau că ar fi fost contaminat cu „cocaina roz” sau drogul violului.

P Diddy și-a prevestit arestarea: „O să auziți despre petrecerile mele”

Un videoclip vechi de 25 de ani, în care rapperul P Diddy pare să anticipeze o eventuală arestare, a devenit viral pe rețelele de socializare, stârnind dezbateri și curiozitate printre fani. În clip, artistul, al cărui nume real este Sean Combs, vorbește despre petrecerile sale extravagante și controversate.

„O să auziți despre petrecerile mele. O să le închidă. Probabil o să mă aresteze... doar pentru că vrem să ne distrăm. Ori de câte ori aduci un element diferit în mediul oamenilor, aceștia se simt intimidați”, afirmă rapperul, lăsând impresia unei avertizări față de controversele ce aveau să urmeze.

Numeroase fotografii de la celebrele „White Parties” organizate de Diddy circulă acum pe rețelele de socializare, iar o imagine în care apare alături de Jennifer Lopez a captat atenția publicului.

Conform lui Tom Swoope, un insider din industria muzicală care a împărtășit detalii pe canalul său de YouTube, „First Off In My Opinion: Story Time,” petrecerile aveau niveluri exclusive de acces.

Acestea, spune el, includeau o serie de „ritualuri” în zona interioară rezervată pentru invitați speciali, în care anumite practici controversate și umilitoare erau, aparent, o condiție pentru a obține contracte muzicale sau recompense financiare.

P Diddy neagă toate acuzațiile

Avocații lui P Diddy neagă toate acuzațiile aduse mogulului american catalogându-le drept acuzații nefondate și defăimătoare.

Echipa sa de avocați a lui Diddy a solicitat, într-o scrisoare datată 20 octombrie, un ordin de „interzicere a altor declarații extrajudiciare” din partea potențialilor martori

Combs a fost acuzat de conspirație la acte sexuale fără consimțământ, pedofilie, abuz sexual, amenințare, șantaj și transport în vederea practicării prostituției într-un rechizitoriu întocmit pe 17 septembrie. 

P Diddy este în prezent încarcerat în Centrul Metropolitan de Detenție din Brooklyn și a avut deja două cereri de eliberare pe cauțiune respinse, deși a oferit 50 000 de dolari  pentru eliberarea sa. El urmează să fie judecat pentru a treia oară și speră să fie eliberat înainte de procesul său din 5 mai 2025.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă minimă de 15 ani după gratii sau o pedeapsă maximă de închisoare pe viață.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te