Celine Dion, fericită că este în viață. Rudele le cer fanilor să îi transmită „cât de mult o iubesc”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 23.10.2023 - 17:39
Celine Dion, fericită că este în viață - Foto: Profimedia Images
Celine Dion, fericită că este în viață - Foto: Profimedia Images
Celine Dion, fericită că este în viață - Foto: Profimedia Images

Celine Dion se bucură că este în viață. Recent, sora artistei a cerut fanilor ei să îi transmită mesaje de încurajare lui Celine și să îi mărturisească cât de mult o iubesc. Celine Dion s-a izolat în casă după ce a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară.

SHARE

Celine Dion, izolată în casa sa din Las Vegas se bucură că încă este în viață. Alături de copii și familie, artista cauta cu disperare un remediu. Sora cântăreței cere fanilor sprijin și mesaje de încurajare pentru aceasta.

Se bucură că încă este în viață

Vestea că Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală gravă i-a șocat pe fanii acesteia. De curând, sora ei, Claudette Dion a oferit câteva declarații și a vorbit despre starea de sănătate a celebrei artiste. 

Citește și: Nicolas Cage, devastat după moartea fostei soții, Lisa Marie Presley. „Lumina toată casa”

De luni de zile, fanii starului internațional au fost în beznă. Céline Dion a părăsit forțat scena, afectată de o boală rară și gravă. Fanii ei au fost nevoiți să se mulțumească cu câteva publicații promoționale pe rețelele de socializare, cu informații incerte publicate de tabloide și cu rectificări emise de apropiați ai lui Céline.

Cea mai recentă vine de la sora ei mai mare, Claudette Dion.

"De ce se spune că este într-un scaun cu rotile? De ce se spune că a avut cancer?", a întrebat ea la Showbizz.net. Când distorsionează lucrurile, mă împiedică să fiu corectă și generoasă, pentru că mi-e teamă de ce vor face ei din acea știre. Mă face să mă simt inconfortabil".

Claudette continuă: "Nu este deloc deprimată, dimpotrivă, este foarte fericită că este în viață. Dar nu inventează povești ca să le pară rău oamenilor [...] Știu că a fost de câteva ori la Denver, pentru că acolo sunt cercetători foarte buni, iar eu îi țin pumnii. Asta e tot ce putem face. Spuneți-i cât de mult o iubim și îi urăm mult noroc. Asta e tot.” a transmis sora artistei.

Artista și-a anulat toate concertele 

Dion și-a făcut cunoscută publicul pentru prima dată starea ei în decembrie, împărtășind un videoclip în care vorbea despre sindromul persoanei rigide, înainte de a-și anula turneul în luna mai a acestui an. Se estimează că afecțiunea afectează aproximativ una dintr-un milion de oameni.

Adresându-se fanilor într-un videoclip, Dion a spus: „Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum eram obișnuită.”

„Tot ce știu este să cânt. Este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce îmi place să fac cel mai mult.”

Sora lui Dion, Claudette, a vorbit despre starea cântăreței într-un interviu acordat publicației canadiane „Le Journal de Montréal”. Ea a dezvăluit că sora lor Linda s-a mutat să locuiască cu Dion în casa ei.

„Dion ascultă pe cât posibil cei mai buni cercetători din domeniul acestei boli rare”, a declarat Claudette.

„Sincer cred că ea are nevoie în mare parte să se odihnească. Ea merge mereu peste și dincolo; ea încearcă întotdeauna să fie cea mai bună și de vârf în jocul ei.”

Citește și: Celine Dion, de nerecunoscut. Are Sindromul Persoanei Rigide. „Devii statuie în propriul corp”

Vorbind despre decizia lui Dion de a renunța la spectacol, ea a continuat: „La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să-l asculți.”

Ea a adăugat că Dion nu a reușit să „găsească niciun medicament care să funcționeze”, dar că „a avea speranță” era încă „important”.

Într-o declarație, ea a spus: „Muncesc foarte mult pentru a-mi reface puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te