Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina. În minivacanța de 15 august, când bugetarii vor avea câteva zile libere, este o perioadă ideală pentru o vacanță.
Iată care este motivul pentru care românii mănâncă fasole cu ciolan de 1 decembrie. Ce alte obiceiuri și tradiții mai au aceștia de Ziua Națională veți afla în cele ce urmează.
Un român de 36 de ani a fost arestat în Friuli Venezia Giulia, Italia după ce a fost surprins în timp ce încerca să fure un bax de „Grappa” - băutură spitoasă italiană dintr-un supermarket. Acum are de executat șapte luni de închisoare.
Salata de boeuf este una dintre cele mai apreciate preparate pe care românii caută de cele mai multe ori în perioada sărbătorilor. În țara noastră cel mai adesea găsești "Salata de boeuf" cu două ingrediente controversate - carnea de pui și mazărea.
Borșul ucrainean, supa tradițională de sfeclă roșie și varză, a fost înscris pe Lista Patrimoniului Cultural Imaterial al UNESCO care necesită o protecție urgență.