Fiica Elenei Lasconi, candidata USR pentru europarlamentare, revoltă pe internet. „Sunt dezgustată”

DE Octavia Constantinescu | 05.11.2023 - 16:36
Fiica Elenei Lasconi, candidata USR pentru europarlamentare, revoltă pe internet. „Sunt dezgustată” - Foto: Romania TV / imagine cu caracter ilustrativ

Fiica Elenei Lasconi, Oana, a reacţionat dur într-o postare pe contul ei de Instagram, după ce mama sa a afirmat că a votat "DA" la referendumul pentru familia tradiţională, tânăra declarându-se dezgustată şi anunţând că "această discriminare jegoasă" nu are loc la ea în familie.

SHARE

Fiica Elenei Lasconi, în lacrimi după ce mama sa a spus că a votat "DA" la referendumul pentru familie. "Sunt dezgustată. Discriminare jegoasă" a scris tânăra pe conturile de socializare.

„Sunt dezgustată, discriminare jegoasă”

"Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. (...) Sunt în  şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei. (...)

Citește și: Doi români, atacați de 25 de romi într-un spital din Italia: Răzbunare în stil mafiot

Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva niciodată. (...) Mă doare sufletul. Mă doare inima şi am palpitaţii de câteva ore. Nu susţin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, deşi ştiu că este favorita multora. (...)

Sufăr foarte mult şi nu-mi vine să cred. Consider că dacă eşti creştin şi crezi în legea iubirii +, ar trebui să lupţi pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să îşi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită", afirmă fiica Elenei Lasconi, printre lacrimi, potrivit News.

În finalul postării, ea afirmă: "Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motv nu o mai susţin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment".

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. "Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat", a spus Lasconi.

Ea a fost criticată atât de foşti colegi aflaţi acum la REPER, dar şi de colega sa departid, Clotilde Armand.

"Cu ce e compatibilă politica?

Citește și: VIDEO Revoluția rusă va fi televizată. Propagandiștii lui Putin își critică liderul în direct

După declarația mea de ieri în care am fost sinceră și am spus că din punctul meu de vedere căsătoria este între un bărbat și o femeie, s-au inflamat toate rețelele sociale. Îmi pare rău. Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex. Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi. Singura sensibilitate pentru mine ca persoană este asta: cuvântul căsătorie.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te