luni 20 octombrie
EUR 5.0889 USD 4.3489
Abonează-te
Newsweek România

Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina

Data publicării: 09.08.2024 • 15:16 Data actualizării: 09.08.2024 • 15:42
Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina - Foto: Pixabay
Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina - Foto: Pixabay

Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina. În minivacanța de 15 august, când bugetarii vor avea câteva zile libere, este o perioadă ideală pentru o vacanță.

Mulți turiști au ales să meargă în Bucovina, iar la multe pensiuni și hoteluri, gradul de ocupare este deja de 95%.

Mâncarea tradițională românească i-a dat pe spate pe turiștii francezi veniți în Bucovina

La recomandarea unui prieten român care s-a stabilit în Hexagon în urmă cu 20 de ani, un grup de turiști francezi a ajuns în inima Bucovinei. În vacanța lor, ciorba, cârnăciorii afumați și ciolanul afumat i-a surprins în mod plăcut.

„E cu adevărat diferită faţă de la noi! Brânza e magnifică!”, a spus un francez.

Continuarea, pe B1TV.

Mai multe articole din secțiunea Actualitate

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România

Newsweek România Ultima oră

Newsweek România
Ultima oră