Chipsuri, cârnații, desertul favorizează apariția cancerului. Ce alimente luptă cu cumplita boala? Un nou studiu oferă mai multe dovezi care leagă cancerul de dietele bogate în alimente procesate.
Trucul pentru cea mai bună salată boeuf! Ingredientul secret din grădină pe care trebuie să îl pui în salată și ce beneficii are pentru organism?
De ce să pui neapărat vită în salata boeuf? Secretul pentru cea mai bună salată cu maioneză de casă. Iată de ce să alegi o bucată de carne de vită atunci când faci salata boeuf.
Cine a inventat salata de boeuf și ce nume avea inițial? Celebrul preparat, atât de popular printre români are o istorie mai încâlcită decât s-ar crede. Iar ingredientele folosite pentru ea s-au modificat esențial de-a lungul timpului, de la inventarea sa, în anii 1860.
Oficialii internaţionali au găsit ”salata rusească” în meniurile unuia dintre restaurantele locale din Madrid la care au servit masa în contextul summitului NATO. Cu toate acestea, felul de mâncare s-a epuizat într-un timp foarte scurt.