În plin război, Rusia impune standarde pentru shaorma. Deși s-ar părea că ar avea alte griji mai importante, autoritățile ruse au emis un docuent prin care impun criterii noi de producere a produsului atât de popular printre români.
Rețetă de piftie de porc. Cum să faci cea mai bună răcitură de Revelion? Deși e încă post, cu siguranță mulți români poftesc deja la gândul bunătăților pe care le vor avea pe masa de Sărbători.
Rețeta imbatabilă pentru un chec de post pufos. Dacă ți-e poftă de ceva dulce făcut în casă, dar respecți Postul Crăciunului și nu vrei să te abați de la el, poți prepara o prăjitură care e delicioasă în orice perioadă a anuui.
Ce este vermutul și cum poate fi preparat în casă? Mai puțin cunoscută de generațiile mai tinere de români, această licoare avea o reputație deosebită cândva, fiind alegerea ideală pentru cei ce nu erau amatori de băuturi prea tari, atât vara, cât și iarna.
Cum să prepari cea mai bună slănină afumată? Deși cu multe calorii, aceasta este una dintre gustările preferate ale românilor, mai ales în sezonul rece. Aproape nicio masă nu începe fără un antreu din care nu poate lipsi măcar o bucățică din deliciosul preparat.