Toți vrem un cozonac de Paște care să fie pufos, cu miez aerat și care să rămână proaspăt și după câteva zile. Dar ce faci dacă, deși urmezi rețeta întocmai, cozonacul iese greu, uscat sau cu un gust prea intens de unt?
Cum prepari cel mai bun coniac de casă? Această băutură fină, preferată de unii tocmai pentru că nu e atât de „brutală” ca țuica sau palinca, are, ca orice licoare, secretele sale. Ca să le cunoști, trebuie să citești rândurile de mai jos.
Postul Paștelui ne poate pune la încercare atunci când vine vorba de mâncare. Fiind puține opțiuni, tindem să mâncăm mult, iar asta se poate vedea la kilograme. Iată cum prepari fasolea prăjită slab calorică cu câteva ingrediente.
Cum să elimini rapid calcarul din toaletă? Soluția din 3 ingrediente care funcționează în 30 secunde. Cum poți scăpa de această problemă în doar câteva secunde?
Cum să slăbești până la 8 kg în 7 zile cu o supă plină de proteine. Ai nevoie de patru ingrediente. Ce alte beneficii are pentru organism și cum o prepari acasă?