Cum să prepari cea mai bună slănină afumată? Deși cu multe calorii, aceasta este una dintre gustările preferate ale românilor, mai ales în sezonul rece. Aproape nicio masă nu începe fără un antreu din care nu poate lipsi măcar o bucățică din deliciosul preparat.
Ambalajul alimentelor se poate schimba. De ce vrea OMS să scoată literele mici și anumite etichete. Orientările OMS pentru etichetarea pe ambalajele alimentelor se pot schimba.
Cataplasma cu muștar, leacul secret al bunicilor contra răcelilor. Din multitudinea de remedii din bătrâni, folosite cu succes de-a lungul timpului în lupta contra răcelii, se desprinde și această metodă, mai puțin cunoscută azi, dar la mare căutare acum câteva decenii.
Băutura de casă numită și „laptele de aur” ce te scapă de răceală și gripă instant. Făcută din 3 ingrediente. Ce beneficii are pentru organism, dar și ce conține?
Trucul prin care prepari în casă cea mai bună afinată. Ai nevoie doar de două ingrediente. Cum îl prepari și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi? E preparată prin macerarea afinelor în alcool, de obicei țuică sau vodcă, Dar se poate și altfel