Clienții supermarketurilor din Germania se plâng că sunt înșelați la raft. Produselele lor preferate sunt la fel de scumpe dar fie li se scade din calitate, fie din cantitate. Nemulțumirea cumpărătorilor crește și cere magazinelor să ia măsuri.
Ai început să te îngrași din diverse motive, ai vrea să slăbești dar nu poți face față poftelor. Îți dorești să ai un corp suplu și încerci să ții tot felul de cure de slăbire.Apoi obosești și deschizi o pungă de cipsuri sau o înghețată. Urmează și altele. Și o iei de la început.
Ușile mașinii se pot „lipi” de la ger, ploaie înghețată ori ninsoare, din cauza apei ce pătrunde între cheder și tablă. Iar unele soluții speciale din magazine pentru această problemă nu sunt atât de eficiente pe cât se spune. Poți să scapi însă cu un produs de 3,5 lei.
Când a apărut înghețata în istorie? Aproape nimeni nu rezistă tentației de a savura un astfel de desert, ideal în zilele călduroase, dar preferat, de asemenea, de mulți oameni, indiferent de anotimp. Până să ajungă în forma cunoscută azi, a fost nevoie să treacă multe milenii.
Vara toridă ne-a lăsat cel mai probabil cu multe recipiente de înghețată goale. Unii dintre noi ar putea considera că ar fi o idee bună să le refolosească pentru a depozita mâncare în congelator. Însă experții avertizează că nu este bine să facem așa. Sunt riscuri chimice.