Premieră, pentru gastronomia indiană. Un restaurant indian a obținut 3 stele Michelin. Directorul internațional al Ghidului Michelin, Gwendal Poullennec, a ținut să salute creativitatea tânărului bucătar de 38 de ani.
Cum au cucerit micii românești țara incașilor. E greu să reziști mirosului de mititei sfârâind cu „spirit de răspundere” pe un grătar încins. Deja ne vine în minte gustul lor și, aproape instinctiv, salivăm de poftă, chiar la dietă fiind. Acest lucru l-au descoperit și peruanii.
Cele două legume pe care să le mănânci obligatoriu de Paște. Au beneficii uimitoare și nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare.
Semințele minune care revoluționează bucătăria mondială. În lumea plină de viață a sănătății și a nutriției, una dintre cerealele adorate de mulți nutriționiști se remarcă prin beneficiile extraordinare și pentru versatilitatea sa în bucătărie.
Cozonacul este, fără doar și poate, desertul-vedetă al mesei de Crăciun. Există fel și fel de rețete de cozonac, dar cele pregătite de Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu includ ingrediente „speciale” și sunt de top chiar dacă cei doi bucătari nu mai apar la TV.