
Cozonaci prezentați drept „de casă”, cu 21 de aditivi. Neregulile găsite de ANPC înainte de Paște
Cozonaci prezentați drept „de casă”, cu 21 de aditivi. Ce nereguli au descoperit reprezentanții ANPC, chiar înainte de Paște?
Cozonaci prezentați drept „de casă”, cu 21 de aditivi. Ce nereguli au descoperit reprezentanții ANPC, chiar înainte de Paște?
Diferențele dintre cozonac și pască, tradiționalele preparate de Paște, provin din istoria diferită a fiecăreia, una veche de mii de ani. Mai mult decât atât, cele două copturi sunt printre primele menționate în istoria gastronomică a României.
Paștele e despre lumină, familie și gusturile care ne aduc aminte de copilărie. Și ce dar mai frumos poți face mamei tale decât un cozonac pufos, aromat, copt cu dragoste și fără zeci de minute de frământare? Cum?
Trucurile lui Scărlătescu pentru un cozonac delicios și spectaculos! Ingredientele ce fac diferența. Cu o abordare originală și câteva ingrediente surprinzătoare, cozonacul acesta promite să cucerească toate gusturile și să aducă un plus de rafinament preparatului tradițional.
Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a comandat coșuri-cadou de „Iepuraș” care conțin whiskey, proseco, cozonac, cafea și ciocolată fine.
Cătălin Scărlătescu dă startul pregătirilor de Paște. Cătălin Scărlătescu a dat startul pregătirilor de Paște, iar pentru cei care nu au atât de mult timp să gătească pot să aleagă preparatele făcute de celebrul chef.
De ce cozonacul se numește așa? Originea desertului de Crăciun preferat de români este una neașteptată. Dar, de-a lungul timpului, acesta a căpătat diferite forme, până când, la noi, s-a ajuns la varianta delicioasă de astăzi.
Rețeta cozonacului „ca la cofetărie”. Greşeala banală care te împiedică să obții un cozonac perfect.