Ingredientul secret pentru cozonacul perfect. Cum poți să îl faci pufos și gustos cu doar un detaliu. Despre ce ingredient este vorba și cum era folosit de bunicii noștri?
Rețeta de cozonaci a lui Păstorel Teodoreanu, publicată în 1933, a speriat gospodinele în perioada interbelică. Ce este unic la rețeta lui Păstorel Teodoreanu și ce ne spune despre tradiții?
Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a comandat coșuri-cadou de „Iepuraș” care conțin whiskey, proseco, cozonac, cafea și ciocolată fine.
Cătălin Scărlătescu dă startul pregătirilor de Paște. Cătălin Scărlătescu a dat startul pregătirilor de Paște, iar pentru cei care nu au atât de mult timp să gătească pot să aleagă preparatele făcute de celebrul chef.
Un tânăr a făcut recenziile a doi mucenici: unul cumpărat de la un magazin din Obor și celălalt dintr-o cofetărie de lux. Diferențele de lux dintre cei doi sunt incredibil de mari.