Cătălin Scărlătescu dă startul pregătirilor de Paște. Scărlătescu are trei restaurante și a anunțat ofera pentru meniul de Paște.
Cătălin Scărlătescu dă startul pregătirilor de Paște. Cât costă un kg de miel sau un cozonac BIO?
În fruntea listei sunt cozonacul, pasca, sarmalele, drobul și friptura de miel, dar cei care vor preparate gătite de aceste trebuie să scoate sume destul de mari din buzunar, mai ales că chef-ul nu folosește coloranți sau conservanți, ci doar produse bio.
Citește și: Cătălin Scărlătescu a vrut să scape de o poreclă și a slăbit 50 de kg. La ce aliment a renunțat
O porție de 27 de sarmale costă 137 de lei, o oală de 2,4 de litri de ciorbă de miel costă 117 lei, un kilogram de friptură de miel este 200 de lei, iar stufatul este 179 de lei.
Continuarea, pe B1TV.