Legumele mâncate cu tot cu coajă sunt mai bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. Consumul lor crud ajută la păstrarea vitaminelor sensibile la căldură, precum vitamina C. Spală-le bine înainte de consum pentru a elimina impuritățile.
Legumele mâncate cu tot cu coajă sunt mai bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. Consumul lor crud ajută la păstrarea vitaminelor sensibile la căldură, precum vitamina C. Spală-le bine înainte de consum pentru a elimina impuritățile.
„Aurul verde”, băutura făcută din 9 ingrediente pe care le ai în casă. Detoxifică și ajută la slăbit. Ce spun experții și care este beneficiul suprem al acestei băuturi?
O familie de legumicultori din Matca, Galați, s-a plâns pe rețelele sociale că vinde o legumă cu 1 leu/kg în piața din comună, iar marfa ajunge apoi pe rafturile unui lanț de supermarketuri din zonă cu 7 lei/kg.