Medciii se întreabă tot mai des - De ce cancerul de colon apare tot mai des la oamenii sub 50 ani, fără antecedente? Care sunt semnele timpurii că ați putea avea cancer de colon?
Medciii se întreabă tot mai des - De ce cancerul de colon apare tot mai des la oamenii sub 50 ani, fără antecedente? Care sunt semnele timpurii că ați putea avea cancer de colon?
Prestigioasa revistă Nature dezvăluie că alcoolul și carnea procesată cresc riscul de cancer de colon. Laptele și cerelale protejează organismul ca și multe alte alimente bogate în fibre.
2 semne „steag roșu” care îți semnalează că poți avea cancer de colon. Apar la 50% dintre bolnavi. Noi cercetări au identificat două simptome „alarmante” care apar în aproape jumătate din toate cazurile de cancer colorectal.
Veste cumplită pentru fanii sportului românesc. Mihai Leu, fostul campion mondial la box și campion național la raliuri, a fost internat în stare critică la Spitalul Fundeni din București. Luptător neobosit cu boala, Leu se află acum într-o comă indusă, în secția ATI.
Alimentul mâncat zilnic de români care provoacă cancer de colon. E prea bun ca să te oprești. Îl mănânci măcar de trei sau patru ori pe săptămână, la micul dejun sau la prânz în sandwich-uri, dar nu știai cât rău fac.
Magneziul scade riscul unui cancer foarte răspândit. Mulți tineri îl au. Cum ajută nutrientul în prevenirea bolii și din ce alimente îl putem lua?
Cauza REALĂ a morții lui Mircea Diaconu, dezvăluită de fiică: ”Drum lin acolo, te iubim o veșnicie”, a declarat, printre altele, fiica sa, Ana Diaconu, într-o postare emoționantă făcută zilele acestea pe contul său de Facebook.
Chipsuri, cârnații, desertul favorizează apariția cancerului. Ce alimente luptă cu cumplita boala? Un nou studiu oferă mai multe dovezi care leagă cancerul de dietele bogate în alimente procesate.