Mucul dejun preferat al Prințesei Diana pe care-l mânca acum 20 ani. Preferat azi de românce. Iată ce bunătăți mânca prințesa și cum a ajuns acest mic dejun preferatul româncelor noastre în era digitală?
Bogdan Boerean, un român din Cluj, este bucătarul-șef de la Mar-a-Lago și lucrează de 19 ani pentru familia lui Donald Trump.
Românii își găsesc deseori locuri de muncă în străinătate. Un angajator oferă 4.000 de euro pe lună pentru un job care necesită experiență, dar nu numai atât. Există însă o cerință specială.
Cea mai delicioasă rețetă de drob pentru masa de Paște. Secretul dezvăluit de Cătălin Scărlătescu. Iată cum trebuie să o prepari și cât timp îți ia?
Bucătar șef în SUA, în realitate agent rus specializat în arme acustice tip sindromul Havana. Vitali Kovalev a lucrat ani de zile ca bucătar executiv al unora dintre cele mai prestigioase restaurante cu tematică rusă haute cuisine de pe Coasta de Est a Americii.