Newsweek Retail Summit 2024: Principalele tendințe și provocări de pe piața de retail

DE Newsweek România | Actualizat: 14.03.2024 - 19:32

Newsweek România a organizat cea de-a III-a ediție a Newsweek Retail Summit în data de 14 martie 2024, începând cu ora 16:00. Principalele discuții s-au axat pe tendințele și provocările de pe piața de retail din România în acest an.

SHARE

Prin dezbateri interactive, studii de caz și schimburi de idei, Retail Summit 2024 își propune să ofere participanților o perspectivă amplă asupra tendințelor actuale și viitoare din industria retailului, încurajând colaborarea și inovarea pentru un viitor sustenabil și progresiv. 

Newsweek Retail Summit 2024: Principalele tendințe și provocări de pe piața de retail din România

Retailerii se confruntă cu provocări semnificative în obținerea și menținerea unei cote de piață competitive.

Aflați cum pot ajunge mai ușor la consumatori prin strategii inovatoare și adaptabile. Vom discuta despre colaborarea retailerilor cu furnizorii și brandurile partenere pentru a îndeplini obiectivele din domeniul ESG, dar și ce investiții se preconizează că vor domina peisajul de retail în 2024. 

Împreună cu invitații noștri vom afla cum se schimbă preferințele consumatorilor în cadrul perioadelor promoționale și ce strategii sunt eficiente pentru a atrage și reține clienții?

De foarte puțin timp avem o nouă regulă pentru returnarea unor anumite ambalaje, pentru care comercianții trebuie să rețină o garanție.

Vom vedea care este stadiul actual al implementării proiectului SGR și ce obstacolele sunt întâmpinate în acest moment pentru colectarea și depozitarea ambalajelor. Ce raportări sunt necesare și cum pot retailerii să se conformeze mai bine reglementărilor, cât au fost de receptivi actorii din industrie în a se înscrie in program și a utiliza platformele SGR, ce servicii și suport oferă Returo comercianților pentru a gestiona eficient fluxul de ambalaje și deșeuri, aflați în a doua parte a evenimentului.

Invitații evenimentului sunt: Mircea Fechet, Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Valer Hancas, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România, Alice Nichita, Președinte APBRS, Anca Marinescu, Corporate Affairs and Communication Manager Returo, Rodica Mihalache, Head of Consumer & Business Insights, Publicis  Groupe România, Cosmina Voichița Meseșan, fondatoare VBS Customer Research, Cristi Movilă, Președinte Asociația Magazinelor Online din România.

Evenimentul este suținut de: Kaufland România, Asociația Producătorilor de Băuturi Răcoritoare pentru Sustenabilitate (APBRS), Carrefour România și Iulius

Publicul va avea acces în sală în limita a 20 de locuri. Pentru a participa în sală vă rugăm să vă înscrieți la email [email protected], urmând să fiți confirmat printr-un mesaj de către de organizator. 

Evenimentul va fi transmis în direct pe newsweek.ro  (site aflat Top 10 cele mai citite site-uri de Știri și Analize în clasamentul publicat de SATI, cu un trafic de peste 3,1 milioane de cititori unici pe lună și peste 12 milioane de afișări) și pe pagina de Facebook a Newsweek România (67.000 de urmăritori și un impact lunar al postărilor de 7,5 milioane persoane).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te