VIDEO Cum ajută roboții software la optimizarea managementului unei companii

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.04.2022 - 13:06

Alexandru Coșbuc-Ionescu, vicepreședinte Software Imagination & Vision (SIMAVI) a arătat, în cadrul Summit-ului IT&C 2022 organizat de Newsweek România, cum pot ajuta roboții software la optimizarea managementului unei companii și care sunt beneficiile pe termen lung.

SHARE

Alexandru Coșbuc-Ionescu, vicepreședinte și Head of Commercial Division SIMAVI a vorbit despre industria 5.0, despre rolul roboților software în optimizarea mangementului organizației, modul în care se adaptează forța de muncă dar și despre modul în care poate fi ajutată planeta cu ajutorul noilor tehnologii.

Citește și: Centrul Cyberint din România a dovedit atacurile de spionaj cibernetic ale încă unui serviciu rusesc

"Când vorbim de industrie 5.0 ne referim la o societate în care oamenii lucrează în echipe cu roboții și mașinile inteligente. Asta adaugă o notă umană, personală, deasupra pilonilor de automatizare și de eficientizare care există deja la nivelul industriei 4.0. 

Citește și: VIDEO Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu a șantajat un vânzător de hamburgeri. A fost arestat

Industria 5.0 vine și recunoaște putere industriei de a îndeplini niște obiective societale, globale, prin plasarea producției cu respect la granițele și capabilitățile planetei noastre și prin plasarea omului în centrul întregului proces digital. 

Citește și: VIDEO Ce atacuri cibernetice a observat în Ucraina Centrul Cyberint din România

Este foarte importantă partea de up-skilling, re-skilling, de prefecționare și reorientare profesională pentru că dinamica, cel puțin în domeniul digital, este într-adevăr crescută. 

Chiar m-am bucurat să văd lansat de curând, în contextul PNRR, acest ghid care este acum în consultare publică cu privire la perfecționarea, recalificarea a angajaților din firme. 

Noi avem contracte cadru în derulare cu Comisia Europeană, cu Parlamentul European și cu alte agenții europene, prin care dezvoltăm cursuri în format e-learning și platforme de e-learning. Am observat o evervescență după pandemie, iar apetitul pentru formare profesională permanentă este foarte crescut", a arătat Alexandru Coșbuc-Ionescu, Vice-President, Head of Commercial Division, SIMAVI, la Summit-ul IT&C 2022, organizat de Newsweek România.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.