Tim Burton a fugit cu Familia Adams din România din cauza facturilor de groază și a țepelor repetate

DE Adrian Costin | Actualizat: 25.10.2022 - 12:19
Tim Burton a fugit cu Familia Adams din România din cauza țepelor repetate și a facturilor încărcate Foto: vanityfair.com

Tim Burton a oprit producția mini-serialului Netflix de 100 de milioane de euro, intitulat „Wednesday”, continuator al aventurilor familiei Addams.

SHARE

Lumea filmului din România a fost puternic surprinsă în momentul în care marele Tim Burton de la Hollywood a ales să filmeze o super producție pe plaiuri mioritice. Inclusiv cu actori români! Locul ales de omul care a produs filme legendare cum ar fi Edward Omul Foarfecă, Beetlejuice, sau Batman a fost Studioul Icon Films Cociașu . Primul sezon al serialului Netflix ”Wednesday” s-a ”tras” aici, iar toată lumea se aștepta ca și partea a doua să se filmeze tot la noi.

Citește și: Capii clanului Chira, săltați pentru răfuieli cu săbii în public. I-au tăiat piciorul unui rival

Însă echipa lui Tim Burton ar fi primit facturi foarte mari și condiții contractuale pentru sezonul 2 exagerate din punct de vedere financiar. Regizorul s-a simțit ”jepcărit” așa că a stopat instant toate negocierile și-a strâns lucrurile și a plecat.

Tim Burton a fugit cu Familia Adams din România din cauza țepelor repetate

Români implicați în producție au dezvăluit sub protecția anonimatului: ”S-au întâmplat multe măgării! De exemplu, o cameră care în mod normal se închiriază cu 300 de euro, să zicem, a fost propusă cu muuulte mii de euro și tot așa. Echipa lui Burton a înghițit pentru primul sezon mai multe costuri pe care oricum nu le considerau în regulă, dar când a văzut propunerile pentru sezonul 2, a fost haos. Burton s-a enervat foarte tare și în câteva zile a strâns tot”, conform Cancan.

Ce români joacă în serial și ce se va întâmpla cu ei

Se pare că americanii au găsit imediat alte variante pentru a filma noul sezon. Și tot în zona noastră! Burton ar avea de ales în acest moment între Ungaria și Bulgaria și se pare că va lua o decizie în perioada imediat următoare. Aceleași surse dezvăluie că e posibil ca o parte dintre românii care au participat la filmări să fie păstrați în echipă și pentru sezonul 2 al miniseriei „Wednesday” – producție care o are în prim-plan pe singura fiică din familia Addams.

Actorul român George Burcea a primit și el un rol în producție, interpretându-l pe „Lurch”, unul dintre cele mai importante personaje din film, majordomul familiei Addams.

Actualul iubit al Vivianei Sposub  a prins un super-rol în producția filmului „Familia Addams”, jucând alături de Chaterine Zeta-Jones, dar și alți actori celebri de la Hollywood. Ca și George Burcea, magicianul Victor Dorobanțu a fost și el cooptat să-l joace pe „Thing".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te