VIDEO&FOTO Frumoasa și puternica polițistă care s-a luptat cu traficanții la frontiera cu Ucraina

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 29.11.2022 - 11:32
Pamela Kiss, Frumoasa și puternica polițistă care s-a luptat cu traficanții la frontiera cu Ucraina Foto: Facebook
Pamela Kiss este campioană la culturism și fitness Foto: Facebook
Pamela Kiss este campioană la culturism și fitness Foto: Facebook
Pamela Kiss concurează cu succes și la Karting Foto: Facebook
Pamela Kiss este campioană la culturism și fitness Foto: Facebook
Cel mai mare susținător este chiar soțul ei Cristian Kiss Foto: Facebook

Pamela Kiss, de la Poliția de Frontieră Sighetu Marmației, a lucrat timp de 12 ani la supravegherea frontierei de stat cu Ucraina. În timpul liber este campioană la culturism, fitness și automobilism. Traficanților nu le-a fost ușor cu ea.

SHARE

Pamela Kiss lucrează cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.Ttimp de 12 ani și-a desfășurat activitatea la supravegherea frontierei de stat cu Ucraina, iar acum este la Compartimentului Tehnico-Administrativ.

Citește și: Frumoasa Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, instiga la șantaj în dosarul păcănelelor Vegas

În timpul liber este campioană la culturism și fitness, la karting și automobilism.

Citește și: Luxul afișat de beizadeaua lui Niculae Bădălău: supermașini și excursii exotice cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Avocata Ioana Gherghe, acuzată că lucra pentru Corduneni și mafia jocurilor de noroc

Cele mai recente rezultate au fost cele obținute la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, competiție desfășurată în toamna acestui an, la Sibiu. Pamela a cucerit aici titlul național la Senior Women Phisique și la Master Women Phisique. 

A practicat sportul dintotdeauna. Handbal, atletism, automobilism sau karting. În orice ramură a activat, a ajuns să obțină rezultate foarte bune.

Cum a ajuns campioană la culturism

Dar, dintre toate, culturismul și fitness-ul i-au adus cele mai importante rezultate. De fapt, prin 2011-2012, când toate fetele mergeau la aerobic, s-a alăturat și ea prietenelor ei și, pentru o perioadă, a urmat moda și a practicat aerobicul.

În anul 2013 a simțit nevoia de a trece la o altă etapă. Era conștientă de faptul că, până la urmă, corpul ei poate mai mult și își dorea o formă fizică în care musculatura să fie mai bine definită. O vreme a mers în paralel cu aerobicul și fitness-ul, după care s-a mutat în sala de forță. A văzut că brațele ei încep să capete forma pe care ea și-o dorea, la fel și picioarele. Pe măsură ce obținea rezultatele dorite, muncea tot mai mult. Nu trecea zi în care să nu intre în sala de antrenament. 

A fost o autodidactă, după care a început să și studieze, în așa fel încât să aibă o bază solidă de cunoștințe teoretice despre pasiunea ce îi aducea de acum atât de multe satisfacții. Mai mult, se preocupa, în detaliu, despre regimul alimentar potrivit pentru ceea ce ea practica. În final, participarea la Grand Prix-ul din Dej, din 2017, a venit natural. De aici până la participarea la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness nu a mai fost decât un pas. Toți ceilalți pași mărunți, de până atunci, nu au făcut decât să îi croiască un drum sigur spre atingerea performanțelor.

 

Pasiunea pentru sport este cea care o motivează în fiecare zi să intre, cu perseverență, în sala de pregătire. Indiferent de anotimp, de perioadă din an ori de alți factori externi, în programul ei zilnic este un loc bine păstrat pentru antrenamente. Disciplina - categoric un factor cheie pentru acest sport. Mai ales în perioadele de pregătire dinaintea concursurilor, când, timp de 14 săptămâni, urmează un regim spartan fără de care nu ar obține rezultatele extraordinare pe care le-a contabilizat până acum. “Cel mai mult sufăr, în acea perioadă, că nu pot să consum fructe. În rest, nu pot spune că este atât de greu, fiindcă am un obiectiv clar, care mă încarcă pozitiv și mă motivează”, spune Pamela. 

Susținerea o are mai ales din partea soțului său - Bertalan Cristian Kiss - și el un campion (la raliu, karting și… dans sportiv!). Dar și din partea unei multiple campioane naționale și internaționale în același domeniu - Paula Oiegaș. 

Se antrenează zilnic, după serviciu

În fiecare zi, după ce își încheie programul la Sectorul Poliției de Frontieră Petea, pleacă în sala de sport. Se antrenează în mijlocul bărbaților din sala de fitness care au văzut în ea un partener de antrenament egal lor, o femeie ambițioasă și un sportiv impecabil. Își respectă corpul, acordând atenție nu doar pregătirii fizice și alimentației, dar și hidratării și odihnei. Viața din afara orelor de program la Poliția de Frontieră o împarte, cu bucurie, alături de soțul ei, între motociclism, automobilism, natură și animale.

"Este un om vesel, care se bucură de fiecare zi, care își trăiește viața așa cum dorește și care a câștigat admirația colegilor printr-un comportament ireproșabil atât la serviciu, cât și în viața personală”, spun colegii de la Poliția de Frontieră din Sighetul Marmației. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te