Luxul afișat de beizadeaua lui Niculae Bădălău: supermașini și excursii exotice cu Bianca Drăgușanu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 28.11.2022 - 13:20
Luxul afișat de beizadeaua lui Niculae Bădălău: supermașini și excursii exotice cu Bianca Drăgușanu Foto: Instagram
Bianca Drăgușanu pozând cu elefanții în Thaianda Foto: Facebook
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu Foto: Facebook

Gabi Bădălău a intrat în atenția presei după ce a început relația cu Bianca Drăgușanu și a început să se evidențieze ca un personaj cu dare de mână, principala sa calitate fiind aceea de fiu al lui Niculae Bădălău, lider PSD-ist, care tocmai a fost reținut de DNA.

SHARE

Pentru că familia sa deține o avere impresionantă, Gabi Bădălău și-a permis să o răsfețe pe Bianca Drăgușanu cu vacanțe exotice și cadouri scumpe, acestea fiind etalate cu mândrie.

Citește și: Avocata Ioana Gherghe, acuzată că lucra pentru Corduneni și mafia jocurilor de noroc

Înainte de relația cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a fost căsătorit cu artista Claudia Pătrășcanu, mariajul acestora terminându-se cu scandal.

Citește și: VIDEO&FOTO Cum arată acum "micul Hercule", Giuliano Stroe, și în ce sport vrea să facă performanță

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să divorțeze în 2019, cu toate că au împreună doi copii. Motivul divorțului este că afaceristul a fost un tată absent și nu a contribuit la creșterea micuților. Deși păreau că se vor înțelege, Gabi a refuzat să plătească pensie alimentară pentru creșterea copiilor. Din această cauză, Claudia i-a adresat cuvinte jignitoare și a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a distrus căsnicia.

Cadouri de zeci de mii de euro și excursii exotice

Cadourile de zeci de mii de euro și vancanțele exotice sunt lucruri obișnuite pentru beizadeaua lui Niculae Bădălău.

Luna trecută Bianca Drăgușanu a publicat pe rețelele sociale imagini cu ea și Gabi Bădălău din vacanța exotică pe care au ales să o petreacă împreună în Thailanda.

Cu ocazia aniversării de 35 de ani a lui Gabi Bădălău, el și Bianca Drăgușanu au făcut tot felul de activități inedite, precum întâlnirea cu o turmă de elefanți.

Două mașini de 600.000 de euro dintr-un foc

În această toamnă,  Gabi Bădălău și-a achiziționat un Bentley Flying Spur (în două culori) și un Lamborghini Urus (black edition), modele noi, pe care a plătit peste 600.000 de euro.

Până să-și ia aceste mașini, Gabi Bădălău a fost văzut conducând un Mercedes Brabus.

Rolex cu diamante, cadou pentru Bianca

Recent, i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un superb Rolex Daytona Full Gold. Ceasul este „bătut” în diamante în întregime, iar, în schimbul lui, fiul fostului ministru al Economiei a plătit puțin peste 100.000 de euro.

Niculae Bădălău, dosar penal pentru corupție

Niculae Bădălău a fost reținut de procurorii DNA care îl acuză de dare de mită, în formă continuată și trafic de influență.

„În datele de 09.08.2022 și 19.11.2022, inculpatul Bădălău Niculae, în calitatea menționată mai sus, i-ar fi pretins unui primar de comună să atribuie un contract privind „Reabilitare sistem de alimentare cu apă potabilă…,”, estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA, unei societăți administrată de o rudă a acestuia, lăsând să se creadă că are influență asupra unei persoane din conducerea Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.), pe care ar fi promis că o va determina să asigure finanțarea a două proiecte depuse la această instituție de către primăria respectivă.

Citește și: Copilul lui Bădălău planifica o nuntă de un milion de euro cu Bianca Drăgușanu. Salam, invitat

În perioada 2021-2022, în contextul derulării unui contract pe care aceeași primărie îl avea încheiat cu aceeași societate comercială, privind „Înființare rețea de alimentare cu apă...”, inculpatul Bădălău Niculae, prin intermediul celeilalte persoane cercetate în prezenta cauză, i-ar fi oferit edilului mai multe sume de bani pentru ca în schimb acesta să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme.

În același context, după ce, la data de 19 noiembrie 2022, inculpatul Bădălău Niculae i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% din valoarea contractului menționat mai sus (4.903.959,97 lei fără TVA) dar și dintr-un viitor contract a cărui atribuire urmarea să o obțină pentru aceeași firmă de la primăria respectivă, în data de 25 noiembrie 2022, prin intermediul aceluiași om de afaceri, i-ar fi remis edilului 35.000 lei, reprezentând o parte din suma de bani promisă. În total, inculpatul Bădălău Niculae i-ar fi promis primarului suma totală de 170.000 euro, ce reprezintă procentul de 7% din valoarea celor două contracte”, anunță DNA.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te