VIDEO Cât a primit interlopul Spaidăr după ce a bătut un ginecolog și a înjunghiat un taximetrist

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.01.2021 - 12:48
Cristi Spaidăr va sta ceva vreme la închisoare Foto: Facebook

Ali Cristi Ionel (24 de ani) zis Cristi Spaidăr, l-a izbit de pereți pe ginecologul Ioan Costache Botezatu (69 de ani) după ce acesta i-a spus să iasă din cabinetul în care o consulta pe iubita interlopului.

SHARE

Ali Cristi Ionel, interlop supranumit Cristi Spaidăr, are la activ mai multe infracțiuni, printre care înjunghierea unui taximetrist, trafic de persoane și proxenetism. 

Citește și

Luptătorul Benny Adegbouyi, pe canapea cu proxenetul Alex Bodi, în luxosul arest la domiciliu

Incidentul cu medicul ginecolog Ioan Costache Buzatu a avut loc la o clinică privată la care Cristi Spaidăr a ajuns cu iubita lui. Deşi nu aveau programare, a insistat ca aceasta să fie consultată, lucru pe care medicul ginecolog l-a acceptat gândindu-se că este vorba despre o urgenţă. Interlopul a insistat să fie prezent la consult.

În cabinet, medicul susţine că a fost împiedicat să-şi facă meseria şi l-a rugat pe tânăr să aştepte pe hol, dar individul a refuzat. Ginecologul a ieşit din cabinet cu intenţia să ceară ajutorul poliţiei, dar în acel moment a fost lovit.

Citește și

Interlopul care-și băga datornicii dezbrăcați iarna în apă și-a serbat ilegal ziua cu 30 de persoane

Camera de supraveghere din clinica privată a surprins momentul în care agresorul, un individ de 23 de ani, îl împinge brutal pe medicul din spate. Victima cade, se loveşte cu capul de un birou, însă nimeni nu intervine pentru a aplana conflictul. După câteva minute, două femei îl ajută pe doctor să se ridice. În tot acest timp, agresorul gesticulează nervos.

După acest incident, în septembrie 2019, Cristi Spaidăr a înjunghiat un taximetrist, fiind imediat arestat pentru tentativă de omor. Tot atunci s-a mai ales cu un alt mandat de arestare pe numele lui, solicitat de procurorii DIICOT într-un dosar de proxenetism, în care este anchetat şi tatăl, dar şi fratele lui.

Luna trecută, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la 6 ani şi 9 luni de închisoare pentru tentativă la omor şi un an şi 3 luni de închisoare pentru tulburarea liniştii publice, cele două pedepse fiind contopite. Inițial, la Trbunalul Galați, primise o pedeapsă de șapte ani și două luni.

Citește și

Cât cerea clanul Corduneanu taxă de protecție în monedă virtuală de la o videochatistă

 
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.