Silvia renunță la confortul vieții cu un milionar italian pentru Petre Roman. „Am lăsat tot în urmă”

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.04.2023 - 19:47
Petre Roman - Foto: cancan.ro

Silvia Chifiuc, actuala soție a lui Petre Roman a iubit un milionar italian pe care, în cele din urmă l-a părăsit. Bărbatul era mai în vârstă decât Silvia având 80 de ani.

SHARE

Silvia Chifiriuc formează un cuplu alături de Petre Roman de 15 ani. Roman s-a despărțit de soția sa Mioara Roman alături de care era de 30 de ani. Relația cu fetele sale Catinca și Oana s-a rupt. Catinca nu pare că l-a iertat nici azi. 

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist... În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva”, a spus Catinca.

Silvia renunță la confortul vieții cu un milionar italian pentru Petre Roman

În urmă cu 15 ani, Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc. Silvia ar fi făcut sacrificii pentru a fi cu fostul premier. A renunțat la traiul confortabiul alături de un italian bogat pentru Petre Roman.

„Pe când avea 20 de ani, artista se iubea cu Gabriel Raica, un redactor muzical în vârstă de 38 de ani. Cei doi au format un cuplu aproape cinci ani de zile, până când Silvia Chifiriuc a fost cucerită de un italian mult mai în vârstă decât ea.

Silvia Chifiriuc a renunțat la relația cu Gabriel Raica, îndreptându-și atenția către Giuseppe Madia, un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea. Bărbatul era un om cu posibilități, medic, și făcea parte din Ordinul Cavalerilor de Malta, unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente. În cadrul Ordinului, italianul avea titlul de „Grande Ospitaliere”, scrie cancan.ro

O diferență de vârstă

O altă publicație menționa că „povestea de dragoste dintre speranța muzicii ușoare de la malul marii, Silvia Chifiriuc, și medicul italian Giuseppe Madia a debutat la sfârșitul anului 1995, la Constanța. Ea avea 23 de ani, el 70. Pensionar bogat, cu casă arătoasă în însorita Italie, lui Giuseppe nu i-a fost prea greu să i-o sufle pe tânără lui Gabriel Raica, un redactor muzical de vreo 38-39 de ani, de la postul Radio Vacanța, cu care Silvia conviețuia de cinci ani!

Își face un SRL în apartamentul părinților din Constanța – Silvia Chifiriuc Fan Club SRL- și visează la o carieră muzicală în Italia. N-a cântat pe acolo, dar dădea fuga în țară ori de câte ori prietenii din Teatrul Fantasio sau maestrul Jean Constantin, protectorul ei, o solicitau pentru concerte și festivaluri. Așa s-au scurs aproape 12 ani, iar italianul suflase de multișor în lumânările tortului de 80 de ani. Silvia, ajunsă la 35 de ani, a hotărât că e momentul să pună capăt relației”, potrivit sursei de mai sus.

Citește și: Oana, declarații despre Petre Roman: „Îmi aplica multe corecții dure în copilărie”. A spus pretextul

S-au îndrăgostit fulgerător

Silvia l-a întâlnit pe Roman în urmă cu 17 ani.
 
"Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. 
Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace", a spus Silvia Chifiriuc.
 

Silvia a lăsat totul în urmă pentru Roman

 
„Eu am trăit o viață foarte frumoasă, cu toți prietenii mei, cu toți partenerii mei de viață. Am lăsat totul curat în urmă, frumos. Când m-am mutat în București și ne-am îndrăgostit, această mare iubire de care eu am avut parte, am tras linie foarte elegant, ca să nu aibă el (n.red.: Petre Roman) de suferit... În sensul să nu vină cineva să spună: „Uite, Silvia trebuie să-mi dea cutare lucru'. Dimpotrivă, eu am fost generoasă. Am lăsat de la mine să fie bine’, a mai spus soția lui Petre Roman, potrivit viva.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te