Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, s-ar fi apucat de infracțiuni

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 04.08.2020 - 09:58
Foto: Ziare.com

În urmă cu trei luni, luptătorul Cătălin Moroșanu (36 de ani) era impresionat de povestea tânărului care, pentru că nu avea bani să meargă cu mijloacele de transport, s-a dus călare la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou-născut.

SHARE

Sportivul, unul dintre cei mai populari oameni din Local Kombat, a demarat atunci o strângere de fonduri pentru tânăr, ca să-i facă rost de o casă în care să se mute cu familia. După câteva zile, Moroșanu a adunat 37.000 de euro, cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă în Miroslava, în apropiere de Iași.

Între timp, viața tânărului s-a schimbat. După ce s-a văzut la casa lui, Sergiu a ajuns să fie anchetat penal. Pe 13 mai, a fost oprit în trafic. Conducea un autoturism Volkswagen Golf, însă fără să aibă permis, potrivit publicației bzi.ro.

”Polițiștii ieșeni au oprit, pentru un control, un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtătoarea de cuvânt de la IPJ Iași.

Potrivit aceleiași publicații din Iași, Sergiu Ciobotariu este de negăsit în această perioadă. Are toate telefoanele închise, iar la casa cumpărată de Cătălin Moroșanu nu pare să mai locuiască cineva.

Vecinii săi nu l-au mai văzut de trei săptămâni. ”Nu mai este chiar același Sergiu. Avea, la un moment dat, un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și unde a plecat”, a povestit unul dintre vecini.

Până să devină faimos, ”călărețul” Sergiu lucra cu ziua. După ce a primit o casă cadou, tânărul era recunoscător și promitea că va face totul pentru bunăstarea familiei sale.

"Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri", spunea atunci Sergiu Ciobotariu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.