Într-un clip video postat pe Instagram de Paul Nicolau, zis Pescobar, în care apare alături de Horia Constantinescu, afaceristul spune că a investit mult ca să aibă o bucătărie modernă.
Șeful Protecției Consumatorului a confirmat că e mulțumit de modificările făcute.
Pescobar a recunoscut că bucătăria Tavernei Racilor era într-o stare dezastruoasă și că toate acele controale efectuate în ultima perioadă l-au ajutat să facă niște schimbări benefice. Acum, după o lună de zile, Pescobar a redeschis localul și, mai mult, s-a filmat alături de cel care voia să-i închidă Taverna Racilor.
Șeful Protecției Consumatorilor, clip cu Pescobar la Taverna Racilor: Crevetele e fericit
„Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că, dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România.
Comparabil cu bucătării de lanțuri internaționale pentru că ei vin cu alte bugete, cu alte școli, dar spuneți și dumneavoastră că asta e părerea mea, domnule Horia. Spuneți și părerea dumneavoastră, ca instituție”, a spus Pescobar.
Horia Constantinescu susține și el că schimbările sunt radicale.
„Am spus și mai devreme și văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la o cameră de congelare, la una ultra-performantă, zonă de decongelare. Toate lucrurile aici sunt schimbate în bine. Crevetele, acum, ne-a făcut semn din antenuțe că este fericit, își dorește să fie prăjit aici”, a afirmat Horia Constantinescu.
„Atât s-a putut”, l-a completat patronul Pescobar.
„Atât s-a putut”, a încheiat Horia Constantinescu.
Luna trecută, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus închiderea restaurantului „Taverna Racilor” din Herăstrău, pe o perioadă de până la 12 luni, după ce au găsit o serie de nereguli.