Scandal în gară. Trei bărbaţi şi-au împărţit pumni, după ce au băut. Unul a ajuns la spital

DE Octavia Constantinescu | 16.07.2023 - 13:28
Scandal în gară. Trei bărbaţi şi-au împărţit pumni, după ce au băut. Unul a ajuns la spital - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

A fost scandal duminică dimineaţa în gara din Craiova. Trei bărbați s-au bătut, pe fondul consumului de alcool. Unul dintre ei a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu o sticlă.

SHARE

Potrivit IPJ Dolj, duminică, în jurul orei 4.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție TF Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Complexul Stației CF Craiova o persoană este întinsă pe jos.

S-au bătut în gară

Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Craiova, care le-a declarat polițiștilor că ar fi fost agresat fizic. La scurt timp au fost identificați doi tineri, de 20 și 29 de ani, din Craiova, bănuiți de comiterea faptei.

Citește și: Premierul Viktor Orbán sfidează UE. Ungaria nu va pune în aplicare deciziile în materie de migraţie

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, aceștia s-ar fi agresat reciproc. Bărbatul de 34 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, acesta fusese lovit cu o sticlă și prezenta un traumatism facial acut și o fractură dentară.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

Tânărul a ajuns la spital

Reprezentanții SCJU Craiova au confirmat faptul că la spital a ajuns un tânăr rănit.

„La UPU a ajuns un tânăr, victima unei agresiuni fizice (afirmativ lovit cu o sticlă), cu traumatism facial acut, o plagă mentoniera și o fractură dentară.

Pacientul a fost conștient, stabil respirator și hemodinamic, a primit îngrijiri medicale în UPU, a fost investigat. S-a eliberat din UPU în urma cu puțin timp“, a transmis Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Tânăr luat la bătaie de iubit într-o gară din Suceava

Un tânăr a fost luat la bătaie de iubitul său pe peronul gării din Burdujeni pentru că l-a înșelat cu un travestit, scandalul fiind aplanat de o polițistă care a intervenit hotărâtă și l-a încătușat pe agresor.

Citește și: Procedură de infringement pornită de Bruxelles contra Ungariei pe tema traficului de persoane

Scenele violente s-au petrecut în noaptea de marți spre miercuri în Gara Burdujeni, unde un tânăr care venise să-și convingă iubitul să nu plece a devenit violent când și-a făcut apariția și travestitul pentru care urma să fie părăsit.

Cei trei s-au lovit cu gențile și aruncau cu diferite obiecte unul în altul, scandalul fiind aplanat de o polițistă care a intervenit hotărâtă și l-a încătușat pe bărbatul violent.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te