Realizatorul TVR Ionuț Cristache, zis „Sărmăluță”, prins de poliție când conducea fără carnet

DE Mircea Marian | Actualizat: 09.08.2018 - 09:46
Ionuț Cristache Foto: TVR

Surse din Poliția Rutieră susțin că Ionuț Cristache, realizatorul unei emisiuni de la TVR specializată în interviuri cu penali, ar fi fost prins de poliție când conducea fără carnet. Moderatorul confirmă faptul că a fost oprit de poliție, dar susține că nu are dosar penal.

SHARE

Poliția l-ar fi depistat pe Cristache în timp ce conducea pe un sens interzis, iar acesta nu a oprit la semnul agenților de la Rutieră, potrivit presei centrale. Polițiștii l-ar fi urmărit până în fața curții TVR, la barieră, unde ar fi încercat să negocieze, timp de o oră, cu aceștia. Ionuț Cristache avea carnetul suspendat, iar conducerea unui autovehicul fără carnet este o faptă penală. 

Sursele din poliție citate de presă susțin că el ar fi fost amendat și i se va face dosar penal.

Ionuț Cristache a post joi, pe Facebook, un mesaj în care confirmă că a fost oprit de Poliția Rutieră, dar susține că nu a fost vorba de vreo fugă sau de de vreo urmărire. „ Am fost, într-adevăr oprit ieri de poliție! Oprit e impropriu spus! În zonă TVR se schimbă țevi, se asfaltează, sunt câteva santierute, drept pentru care sensul unor străzi a fost schimbat peste noapte, au fost trasee deviate, sunt semnalizate cu chiu cu văi niște căi de acces spre Emil Pangrati, una dintre intrările în TVR! Mă pun să caut cartela de acces când domnul jandarm de la poartă îmi face semn că e mașină de poliție în spatele meu! Mă uit, și un domn polițist îmi explică deja că am intrat de pe interzis. Nu știu dacă stăteau la pândă, dacă și-au făcut un obicei din asta, treabă lor…! Năuc, căci de doi ani fac traseul asta și nu înțelegeam cu ce am greșit, îl rog să-mi permită să mut mașină în curte că să nu blocăm calea de acces… zice că e ok, trag mașină și mă duc să-mi povestească și să-mi arate cum s-au schimbat sensurile! Nici pomeneală de fugă , de urmărire, chiar așa, cum aș mai fi făcut emisia, că ar fi trebuit să fiu săltat și toate astea consemnate într-un proces verbal, dacă așa ar fi stat lucrurile”, s-a apărat moderatorul TVR.

Ionuț Cristache a confirmat, de asemenea, că are permisul suspendat, dar susține că avocatul i-a spus că poate să circule cu autoturismul, pentru că ar fi dat în judecată Poliția Neamț „pentru modul abuziv în care mi-au suspendat carnetul”.

I-a certat pe „intelectualii sinecuriști”

Ionuț Cristache, care a fost reporter la Antena 3, unde a primit porecla „Sărmăluță”, este cunoscut pentru interviurile sale cu personaje cu probleme penale, precum Elena Udrea sau Sebastian Ghiță, personaje față de care a manifestat o atitudine binevoitoare. El este colaborator al TVR, dar realizează o emisiunea, România 9, la o oră de vârf. 

Acum două zile, Cristache i-a certat, pe Facebook, pe intelectualii care vor doar sinecuri. „România celor 3-4! Aceiași 3-4 "intelectuali",cu fiecare schimbare de regim, confiscă imediat ideea de intelectualitate , includ și exclud pe cine vor ei din grupul lor "elitist" și defilează țanțos cu ea prin târg, aceiași 3-4 "intelectuali" vor că numai ei să fie ascultați, întrebați, să primească doar ei câte o funcție politică, câte o sinecură, să decidă ei cine să voteze și cu cine, să fie doar ei elogiați, să încapă iar și iar pe mâna lor, a celor 3-4, ICR-ul că știu ei mai bine, aceiași 3-4 intelectuali visează ca președinții să trimită doar pentru ei avioane, să fie cazați prin vilele lui Ceaușescu, ăla pe care l-au înjurat, plini de curaj, doar în gând sau cel mult sub plapumă, aceiași 3-4 mereu! Dragi "intelectuali", de bine de rău oamenii politici s-au tot schimbat, voi ați rămas aceiași! Aceiași 3-4”, a  scris realizatorul TVR. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te