Europarlamentarul Preda, agresat de Becali în aeroport. Becali: I-am pus mâna pe față, l-am mângâiat

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 10.09.2018 - 14:21
Foto: Inquam Photos- Liviu Florin Albei

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit, luni, pe contul său de Facebook, că Gigi Becali l-ar fi agresat fizic, pentru a cerut explicații pentru faptul că intră pe la protocol

SHARE

Cristian Preda a povestit că, în replică, Gigi Becali l-a amenințat, l-a înjurat și lovit în geanta pe care o purta, după ce a auzit că l-a făcut „pușcăriaș".
„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția”, a relatat europarlamentarul.

Becali: I-am pus mâna pe față, l-am mângâiat

Contactat de jurnaliștii Newsweek România, Gigi Becali a declarat că el a trecut pe lângă Cristian Preda și l-a salutat. „El a dat doar din cap, nu era nici un fel de problemă. Făceam poze cu doi copii. A trecut pe lângă noi și a zis «Faceți poză cu pușcăriașul». Vă dați seama că i-am răspuns. Și normal că i-am mai zis și i-am mai zis. Că voiam să activez articolul 7 pentru România, că «trădătorule». Că l-am trădat pe Băsescu, lucruri pe care le-a făcut el. Adică eu sunt cuminte și vreau pace, dar nu pot să las un om de nimic să mă facă pe mine pușcăriaș”.

Întrebat dacă a fost violent față de Preda, Gigi Becali a răspuns că „Eh, l-am lovit. Doar puțin, i-am pus mâna pe față, l-am mângâiat. L-am ciupit puțin de obraz. Nici nu l-am lovit. Doar puțin, așa, l-am mângâiat.”

Incident și cu vărul Becali

Trebuie amintit aici un episod similar din 2016, când Valeriu Nicolae, fostul consilierl al fostului premier, Dacian Cioloș, informa, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cum Giovani Becali a mers "direct la protocolul diplomatic", după ce a trecut peste o coadă de aproximativ 20 de persoane la aeroportul Otopeni, unde agenţii de serviciu ”l-au salutat ca şi cum ar fi vreun demnitar care merită salutat şi nu un mafiot abia ieşit din puşcărie care a tras ţepe de milioane”.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.