Olguța Vasilescu îl atacă pe Iohannis: Știam că președintele e ranchiunos

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 21.11.2018 - 16:34
Lia Olguța Vasilescu a rămas fără minister. Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, miercuri, la decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge numirea ei la Ministerul Transporturilor. Vasilescu a declarat că a luat acest lucru în calcul, având în vedere că șeful statului îi poartă ranchiună.

SHARE

„Am luat în calcul că e posibil să fiu respinsă, am analizat toți la partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situație neașteptată pentru noi. Știam că președintele e ranchiunos și că nu îmi va ierta declarațiile pe care le-am făcut cu privire la domnia sa. Eu am lăsat ceva în urmă, nu pot spune același lucru despre președintele Iohannis, că nu-mi amintesc ceva notabil din mandatul de președinte al domnului Iohannis. E un joc politic de care președintele profită”, a declarat Olguța Vasilescu la Parlament.

Citește și Doctoratul Olguței Vasilescu, scris după cărți în limbi pe care ministrul nu le cunoaște

De asemenea,  fostul ministru al Muncii Ca susținut că și-a dorit foarte mult portofoliul Transporturilor, considerându-se foarte calificată pentru acest minister, argumentând că pe vremea când a fost primar al Craiovei orașul a fost pe primul loc la absorbția fondurilor UE.
„Ieri a fost o discuție în Biroul Permanent (al PSD – n. red.) și au fost mulți colegi care au zis că era mai bine să merg de la început la Dezvoltare, nu a fost niciun lider împotriva acestei nominalizări, dar votul se dă în CEx. Nu e nicio tensiune cu domnul Dragnea. A fost o decizie asumată că e posibil să plec de la Ministerul Muncii”, a mai afirmat Olguța Vasilescu.
Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că acceptă șase dintre cei opt noi miniștri propuși luni de PSD, dar refuză doi dintre ei: Lia Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor și Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării. Totuși, președintele l-a acceptat pe Marius Budăi la Ministerul Muncii, ceea ce înseamnă că la acest moment Lia Olguța Vasilescu rămâne fără post în guvern.

Citește și D. P. Aligică: Oare ce ar fi spus Pareto

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -