O mamă a murit de inimă frântă, după ce băiatul ei a dispărut în apele mării și nu a mai fost găsit

DE Octavia Constantinescu | 26.07.2023 - 07:43
O mamă a murit de inimă frântă, după ce băiatul ei a dispărut în apele mării și nu a mai fost găsit - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

A aşteptat cu sufletul făcut bucăţi un an de zile ca fiul ei să se întoarcă acasă. Ştia că nu mai sunt sanşe ca Lucian să mai fie în viaţă, dar a sperat că măcar îl poate îngropa creştineşte. Din păcate, trupul băiatului de 18 ani nu a mai fost găsit niciodată.

SHARE

Lucian şi Aurel au dispărut împreună în valurile înspumate pentru totdeauna. O ultimă îmbrăţişare în faţa morţii. Trupul băiatului de 21 de ani a fost găsit după două zile, însă pe Lucian valurile l-au înghiţit şi l-au dus în larg.

Nu a mai fost găsit niciodată

Acasă, la Huşi, mama lui, Daniela, s-a topit pe picioare de durere. A suferit, a plâns şi nu şi-a mai revenit niciodată. La aproape un an de la prima tragedie, inima femeii s-a oprit pentru totdeauna la 41 de ani.

Citește și: O adolescentă a salvat o fetiță de la înec și apoi s-a sinucis. Nu putea suporta umilința colegilor

În urma sa, femeia a lăsat două fete, una studentă în anul II la Facultatea de Litere din Iași, iar celalaltă este elevă în clasa a XI-a.

Potrivit vremeanoua, suferinţa s-a acutizat în ultima vreme, când știa că se apropie împlinirea unui an de la moartea lui Lucian. Cei din familie spun că starea sa de sănătate s-a degradat treptat, iar în ultima vreme refuza chiar să mai mănânce.

Nu mai avea puterea de a lupta. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a stat în comă, conectată la aparate. Trei zile au încercat medicii să o salveze, însă nu s-a mai putut face nimic.

Apropiaţii sunt în stare de şoc şi o plâng pe Daniela, care s-a grăbit să îşi întâlnească fiul în cer. 

S-a dus să fie alături de fiul său

Doamne, Doamne nu-mi vine a crede asa ceva, Dumnezeu sa o aseze linga cei dragi ei!”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace, condoleanțe familiei, ramai fără cuvinte la asa durere!!!!”

Citește și: Copil de trei ani, luat de curenți, chiar sub ochii mamei. Găsit la un kilometru distanță, de vecini

„Condoleanțe nu am cuvinte sa mă exprim pentru această durere.D-zeu s-o odihnească în liniște pace. S-a dus după băiatul ei pe care l-a așteptat sa se întoarcă 1 an de zile”, „Dumnezeu sa o aseze in pace linga copilul ei drag sa le fie tarna ușoară, Dumnezeu sa ii binecuvinteze”, „Dumnezeu să o odihnească și să o ducă lângă Lucian pe care l-a iubit mult iar familiei domnul Isus Hristos să vă dea putere”.

„Viața a vrut așa. Aveau o familie foarte frumoasă, erau muncitori, respectuoși, liniștiți. Uitați-vă ce copii educați și cu bun-simț au!

Ea era o mamă devotată, care și-a îndrumat copiii spre școală, să meargă la facultate, să realizeze ceva serios în viață. Soțul ei muncește în Germania. Acum, dacă fata care este studentă merge la Iași, cea mai mică va rămâne în grija bunicii sale.

Nu îi va fi ușor, că și ea și soțul ei, care și el este bolnav, au suferit mult. După situația cu nepotul, acum și-au înmormântat fiica la doar 41 de ani. Daniela ar fi împlinit 42 de ani în septembrie. Dar Dumnezeu le așează pe toate cum știe, ce mai poate fi spus… Multă putere de a trece peste această durere celor din familie și sincere condoleanțe”, a declarat un apropiat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te