O adolescentă a salvat o fetiță de la înec și apoi s-a sinucis. Nu putea suporta umilința colegilor

DE Daniel Toșa | Actualizat: 14.02.2023 - 09:15

O adolescentă de 14 ani a devenit eroină pentru scurt timp după ce a reușit să salveze în ultima clipă o fetiță mai mică de la înec. La scurt timp după fapta sa demnă de respect și-a pus capăt zilelor pentru că nu mai suporta umilințele la care era supusă de colegii de clasă.

SHARE

Adriana Kuch, adolescenta din New Jersey care și-a luat viața la două zile după ce a fost bătută cu brutalitate la școală a fost erou pentru o mamă din vecini căreia i-a salvat fiica de la înec.

Adriana Kuch s-a repezit în ajutorul fetiței vara trecută, după ce aceasta a înghițit apă și a început să dea semne că se îneacă în piscina din curtea lor, a declarat mama fetiței salvate.

La început, Adriana a crezut că fata se joacă. „Apoi și-a dat seama că ceva nu era în regulă. Era atât de inteligentă”, a spus Roxanne Gattuso pentru NYPost.

Înger la 14 ani

Videoclipul din sistemul de securitate al familiei o arată pe Adriana aruncându-și hanoracul și sărind în apă pentru a o scoate teafără pe Luciana, care avea 8 ani.

Mama fetiței nu a știut cum să-i mulțumească salvatoare și nu poate să creadă că ea și-a luat singură viața acum. "Slavă Domnului că ai fost aici, Sissy!" i-a spus Gattuso.

Potrivit sursei citate, Adriana locuia alături de familia Gattuso și mergea des la ei. Femeia a spus că a fost deosebit de reconfortant să o aibă în preajmă pe adolescentă după ce soțul ei a murit brusc în 2021.

Gatusso a explicat că nu a suportat să le povestească copiilor ei despre moartea prietenei lor.

„Nu le spun copiilor nimic despre toate astea pentru că au iubit-o și vor înnebuni. Au trecut greu și prin moartea tatălui lor”, a spus mama tripleților.

Adriana, bătută cu sălbăticie de colegii de școală

Adriana și-a luat viața pe 3 februarie, în casa ei din Berkeley Township, la două zile după ce a fost bătută cu bestialitate la școală și apoi imaginile au circulat pe rețelele sociale.

În urma atacului de la 1 februarie, Adriana a suferit vânătăi severe pe picioare și pe față.

Patru colegi de școală au fost acuzați de atacul sălbatic împotriva ei pe holul liceului pe 1 februarie.

Un necrolog postat pentru adolescentă spune că Adriana „adora toate animalele, îi ajuta pe copiii cu nevoi speciale, îi plăcea să facă jogging cu frații ei și era o adevărată iubitoare de natură. Adrianei i-au plăcut, de asemenea, plimbările prin pădure, skateboardingul și plimbările cu bicicleta off-road”.

Bullying-ul, un fenomen tot mai grav în școli

Fenomenul de bullying la școală este tot mai grav și efectele lui sunt uneori tragice. 

Acum, tatăl ei îndurerat încearcă să-i facă pe părinți și pe profesori să conștientizeze că e inadmisibil ca sistemul școlar să treacă cu vederea hărțuirea școlară, un fenomen tot mai extins.

Michael Kush, tatăl Adrianei, a fost șocat după ce a auzit despre incidentul de bullying. El a declarat pentru Fox News că și-a dus fiica de 14 ani la secția de poliție locală pentru a depune un raport despre incident.

Tatăl fetei a mai spus că Adriana i-a arătat videoclipuri cu oameni care o batjocoreau și o amenințau pe TikTok, Instagram și Snapchat în urma atacului.

Adriana s-a confruntat luni întregi cu hărțuirea din partea colegilor de clasă de la liceul local, iar în cele din urmă a cedat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te