200 de interlopi au venit la nunta lui Ghenosu. Poliția a făcut filtre. Pe cine căuta?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 06.08.2024 - 11:09
Nunta interlopului Ghenosu a reunit cele mai periculoase clanuri din România - Facebook/ Izabela Ghinea
Nunta interlopului Ghenosu a reunit cele mai periculoase clanuri din România - Facebook/ Izabela Ghinea

Interlopul Florin Ghinea, cunoscut drept Ghenosu, s-a căsătorit iar nunta a avut loc vineri seara. La eveniment au venit cei mai periculoși interlopi din România, iar Poliția a organizat filtre. Toate mașinile au fost oprite.

SHARE

Sute de membrii ai clanurilor interlope din România au mers vineri seara la nunta lui Florin Ghinea, zis Ghenosu. Aceștia au petrecut până dimineața însă la plecare au avut parte de o ”surpriză”. 

Poliția a făcut filtre în apropierea localului și fiecare mașină a fost oprită și verificată. Asta pentru că sunt interlopi dați în urmărire internațională iar aceștia puteau să fie printre invitați. 

Nunta interlopului Ghenosu a reunit cele mai periculoase clanuri din România. A venit și Poliția

Florin Ghinea s-a căsătorit cu Izabela. Cei doi au împreună o fetiță. Ghenosu este fost luptător. După ce a intrat în lumea infracțională s-a impus mai întâi la nivelul județului Dâmbovița, apoi ramificațiile grupării sale s-au extins în Europa, unde oamenii săi au comis fapte cu violență. 

Citește și: Periculosul interlop Ghenosu e liber și petrece cu Nuțu Cămătaru și Dan Bursuc

Florin Ghinea și-a organizat nunta, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un local de lux din Târgoviște. Printre nuntași s-au numărat membri ai celor mai cunoscute clanuri din țară, scrie Gândul.ro.

Au fost peste 200 de invitați, printre care s-au numărat frații Costel și Aurel Caran, temutul Bobo Sandu, din Târgoviște, Gelu Corduneanu, unul dintre frații defunctului Costel, care ar fi venit împreună cu Grațiela, văduva fratelui său, Migdal Ioan, fratele lui Fane Spoitoru, Liviu Iordan de la Chiajna, Adrian Mogoș, lider în orașul Pantelimon, brăileanul Dan Soare și mulți alții.

Conform unor informații, invitații lui Florin Ghenosu au cheltuit zeci de mii de euro pe dedicații muzicale, bani care au ajuns în buzunarele lăutarilor Tzancă Uraganu, Luis Gabriel și Răzvan de la Pitești.

Citește și: Clanul Ghenosu: crime, tâlhării, șantaj, proxenetism, atacuri armate. Cum au fost prinși interlopii

Drept cadouri soții Florin și Izabela Ghinea ar fi primit de la nuntași plicuri în care au fost sume cuprinse între 500 și 1.000 de euro.

Însă nici Poliția nu a stat deoparte. La plecare, invitații au constatat că polițiștii organizaseră filtre la aproximativ 100 de metri de local, atât în stânga, cât și în dreapta, pentru a putea să oprească absolut toate mașinile, pe ambele sensuri de mers. Toate mașinile au fost oprite iar ocupanții acestora au fost legitimați pentru a se stabili dacă printre ei sunt persoane căutate internațional sau în arest la domiciliu. 

La acțiune au participat polițiști rutieri, de ordine publică, investigații criminale, dar și mascați din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale (SAS).

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te