Medic, „executat silit” de interlopi. A luat 2.500 €, dar a plătit 20.000 €: I-au vandalizat mașina

DE Alin Crișan | Actualizat: 18.08.2022 - 21:13
Așa arăta mașina medicului, după ce a fost vandalizată de interlopi. Sursa foto: Antena 3

Medicul din București s-a împrumutat în urmă cu doi cu 2.500 de € de la interlopi. A plătit 30.000 de €, dar a sfârșit să fie hărțuit. Acestuia i-a fost vandalizată mașina.

SHARE

Medicul trăiește o dramă după ce s-a împrumutat de la interlopi

Așa cum procedează cămătarii cu dobândă foarte variabilă, cadrului medical i-a fost cerută o dobândă majorată, la nesfârșit.

Medicul ar fi achitat 5.000 de euro și 30.000 de lei, însă cămătarii ar mai fi avut și alte pretenții financiare, dobânzi pentru întârzieri și alte motive doar de ei știute, sistemul de împrumuturi prin camătă fiind unul foarte volatil.

Citește și: Cine e agresorul de pe trotinetă care a lovit-o cu lama în piept pe Margherita de la Clejani

Astfel, medicul s-a trezit cu autoturismul „marcat”! Mai precis, cineva i-a aruncat pe caroserie o substanță vâscoasă, posibil foarte acidă,  încât vopseaua a fost exfoliată.

Mai mult, pentru a fi siguri că medicul a înțeles mesajul, i-a fost scris pe portiere „Dator!!!”, cu vopsea albă, la spray, transmite Antena 3.

Citește și: Românii, cu „papornița” plină de mâncare pe plajă în Grecia, deși e interzis. Ce a pățit un turist

Sătul să achite datoria de atâtea ori și cu mașina distrusă, cadrului medical nu i-a rămas altă opțiune decât alertarea Poliției.

Așadar, miercuri, 17 august 2022, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, pentru probarea activității infracționale ale unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și distrugere.

Citește și: Nicolae Ciucă: „Explicația lui Kelemen Hunor ne permite să menținem stabilitatea politică”

De asemenea, din datele și probele administrate în cauză, de către polițiștii din cadrul Secției 4, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul l-ar fi instigat pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, să distrugă autovehiculul persoanei vatămate.

Astfel, au fost puse în aplicare un mandat de percheziție domiliciliară și un mandat de aducere, cele două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor fiind conduse la audieri și reținute pentru 24 de ore, potrivit click.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.