Marcel Pavel a infectat cu noul coronavirus doi colegi de emisiune a Antenei 1

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 18.06.2020 - 22:55
Ozana Barabancea

Cântăreața Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Ea a fost infectată de Marcel Pavel, căruia i-a căzut victimă și actorul Cosmin Șeleși.

SHARE

Vedetă a unui show de divertisment la Antena 1, Ozana Barabancea a intrat în contact cu cântărețul Marcel Pavel, participant la aceeași emisiune.

Acesta a fost dus de urgență la spital cu izoleta, în urma confirmării rezultatului pozitiv pentru coronavirus, scrie Agerpres. Artistul a fost prezent la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, motiv pentru care și colegii de platou au fost supuși testării.

Înainte să primească rezultatul testului de Covid, artistul a declarat într-un interviu că a răcit în timpul unor filmări. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat el miercuri pentru click.ro.

Duminică, Marcel Pavel a sărbătorit ziua de naștere a soției sale, Violeta. „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris el într-un mesaj pe Facebook.

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balșoi din Moscova Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

Ulterior, a participat la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, Aici a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz, printre care se numără Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși sau Monica Anghel.

Potrivit unor surse medicale citate de gândul.info, Ozana Barabancea a fost internată în spital joi la prânz, după ce testul la SARS-CoV-2 a ieşit pozitiv, şi se află într-o rezervă a Secţiei pentru copii a Spitalului „Matei Balş”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienţilor adulţi.

Ozana Barabancea este membră a juriului show-ului „Te cunosc de Undeva“, de la Antena 1. În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel - și el diagnosticat cu COVID-19 - s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea.

Contactată pentru a oferi detalii sau o declaraţie, Ozana Barabancea a răspuns foarte tăios: “Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”

Cosmin Seleși, co-prezentatorul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, este primul care a luat virusul de la Marcel Pavel. Acum, Seleși se află internat la spital.

O altă vedetă a emisiunii, Andreea Bălan, a fost şi ea testată deja, iar rezultatul în cazul ei a fost, din fericire, unul negativ.

Surse din Antena 1 au declarat pentru Gândul că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului “Te cunosc de undeva” să se testeze preventiv.

În prezent, Marcel Pavel s-ar afla internat într-un salon de la etajul 1 al Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, alături de alţi doi pacienţi. Atât el, cât şi Ozana Barabancea urmează să fie ţinuţi sub strictă supraveghere a medicilor până în prima parte a lunii iulie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te