Make-up artist, fostă animatoare, „director de cabinet” la Autoritatea pentru Digitalizarea României

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 20.12.2021 - 18:58
Make-up artistă, fostă animatoare, „director de cabinet” la Autoritatea pentru Digitalizarea Românie. / Foto: romaniatv.net

Make-up artista Alina Bondocu, o fostă animatoare în cluburi de noapte, a ajuns să lucreze la Autoritatea pentru Digitalizarea României într-o poziţie de „director de cabinet”, informează romaniatv.net.

SHARE

O numire halucinantă a făcut valuri, până acum tăcute, în instituţie. Preşedintele Octavian Oprea şi-ar fi adus amanta, de profesie make-up artist, în instituţie pe funcţia de director de cabinet. Mai mulţi membri ai echipei au început să-şi dea coate pe la colţuri atunci când a devenit oficial că preşedintele Octavian Oprea şi-ar fi adus iubita într-un post în ADR.

Alina Bondocu, o fostă animatoare, actualmente make-up artist de succes, este cea care face parte de anul trecut din echipa ADR, instituţie care ar trebui să pună umărul puternic la digitalizarea României, relatează romaniatv.net.

Citește și: FOTO Ramona Pop, fost PR al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, „vedetă” pe site-uri pentru adulți

Autoritatea pentru Digitalizarea României, instituţie care a luat naştere în 2020, îşi propune să ajute românii să ajungă la un nivel al competenţelor digitale comparabil cu cel al celorlalţi europeni. Un deziderat nobil şi un obiectiv extrem de ambiţios, fără doar şi poate, în realizarea căruia este necesar aportul celor mai competenţi specialişti.

Alina Bondocu a venit în instituție anul trecut și până în prezent aproape nimeni nu știe exact cu ce se ocupă sau ce o recomandă pentru funcția de „director de cabinet”. Ce se știe sigur despre Alina este că a terminat Facultatea de Jurnalism la Spiru Haret și cum din presă se fac bani foarte greu, s-a reorientat.

Citește și: Ion Țiriac i-a făcut cadou de Crăciun fiicei sale un Mercedes AMG GT de peste 700 CP și 300.000 €

Pentru o perioadă, a fost „sandwich artist” la Subway UK & Ireland. Apoi, ambițioasă și dedicată, Alina a sărit repede de la aranjatul feliilor de salam peste frunzele de salată în sandwichuri și a ajuns chiar și manager la Subway. Dar pentru că și-a dorit mai mult, a început să se specializeze în make-up, astăzi preluând comenzi pentru machiaj pe Facebook pentru suma de 250 de lei.

În urmă cu 9 ani, tânăra Alina, care încă nu știa că va ajunge director la ADR, își căuta un drum în viață, care întâmplător începuse ca hostess în cluburile de noapte din București, Le Gaga sau Princess. Îmbrăcată sumar, ea făcea bani cu corpul ei, dar a renunțat repede când și-a dat seama ce „sacrificii” presupune o viață de noapte.

Citește și: Mihail Sion, fiul adoptiv al lui Ion Iliescu, apariție rară alături de iubita cu 35 de ani mai tânără

Alina Bondoc a confirmat legătura cu directorul Octavian Oprea

Undeva pe parcursul vieții, nu se știe exact unde și când, ea l-a întâlnit pe tânărul Octavian Oprea,„ cu care a avut – și oamenii din jurul lor spun că încă are – o relație de dragoste secretă, dar plină de pasiune. Chiar și acum când Alina Bondocu este căsătorită și are și un copil, nu-i poate rezista iubitului ei, care, între timp, i-a devenit și șef. Atât de solidă este relația lor și bazată pe încredere, încât Octavian Oprea, ditamai președintele ADR, este convins că ea poate să ajute mult la digitalizarea României, notează romaniatv.net.

Contactată telefonic de romaniatv.net, Alina Bondoc a acceptat un scurt dialog cu jurnaliștii și a confirmat legătura cu directorul Octavian Oprea. Tânăra a făcut, însă, precizarea că nu este director de cabinet, aşa cum reiese din declaraţia de avere de pe site-ul ADR, ci consilier: „M-am angajat acum 1 an la ADR. Am dat și un concurs de curând. Oricine se poate angaja aici dacă dă un concurs. Am fost director de cabinet, dar acum sunt consilier gradul 1A la Ghișeul.ro”, a răspuns ea scurt.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te