La doar 20 de ani, a ales moartea după o ceartă cu părinții. A fost ultima petrecere cu prietenii

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 09.05.2023 - 19:24
Bărbat trist Foto: Pixabay.com imagine cu rol ilustrativ

O tragedie inimaginabilă s-a întâmplat la câteva ore după ce un tânăr de 20 de ani a mers la o petrecere cu mai mulți prieteni. Tatăl său la găsit dar nu s-a terminat totul aici.

SHARE

Un tânăr în vârstă de numai 20 de ani a ales să-și ia viața după o ceartă cu părinții, Înainte de acest gest fatal petrecuse cu prietenii timp de mai multe ore. 

Cei care l-au cunoscut își plâng acum durerea pe rețelele de socializare.

La doar 20 de ani a ales moartea după o ceartă cu părinții. A fost ultima petrecere cu prietenii

Gabi a plecat sâmbătă seara la distracție cu câțiva prieteni. A fost găsit mai târziu de tatăl său și adus acasă, în jurul orei 23.30. Aici a început o ceartă cu părinții, iar în jurul orei 1.00 a plecat din nou.

Citește și: Un actor își taie venele la finalul unei piese în fața spectatorilor. „Soția a fost dată afară”

Îngrijorați, oamenii au plecat în căutarea lui și aveau să facă descoperirea șocantă. Gabi și-a pus capăt zilelor într-o anexă a gospodăriei, în jurul orei 2.00, scrie observatornews.ro.

În ciuda eforturilor depuse, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Cazul a fost preluat de polițiști și criminaliști. Cadavrul acestuia a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

"Rămas bun, Gabi! Vei ramane mereu în sufletele noastre!", "Mult prea repede, Gabi… ai grijă de tine acolo sus", "Ramas bun prieten drag! Condoleanțe familiei!". „Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să -l odihnească în pace!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe facebook de prietenii tânărului.

Citește și: Copil ucis de propriul tată, cu poliția la ușă. Motivul incredibil pentru care nu a acționat urgent

Poliția a deschis dosar penal

Tatăl tânărului a alertat autoritățile imediat dar paramedicii nu l-au mai putut salva.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.09, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat de 48 de ani, despre faptul că și-a găsit fiul spânzurat într-o anexă a imobilului în care locuiesc. 

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un tanar de 20 de ani, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Maramureș și unul S.M.U.R.D. i-au efectuat manevre de resuscitare, însă la ora 02.46 i-a fost declarat decesul. 

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te