"Spaima Litoralului" a sărit la Bejan, lordul drogurilor, în restaurant la Gino Iorgulescu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 28.07.2023 - 16:39
Beinur, Spaima Litoralului, ar fi sărit la Bejan, lordul drogurilor, într-un restaurant din Herăstrău Foto: Facebook

Interlopul Nuredin Beinur, zis Spaima Litoralului, a sărit la Marian Bejan, lordul drogurilor, din cauza unor afirmații ale acestuia. Totul s-a întâmplat în restaurantul lui Gino Iorgulescu din Herăstrău.

SHARE

Nuredin Beinur ar fi sărit la bătaie după ce Marian Bejan s-ar fi luat de el în timp ce se aflau în restaurantul lui Gino Iorgulescu din Herăstrău.

Ințial, "Spaima Litoralului" s-a arătat deranjat de vorbele lui Bejan, apoi s-a îndreptat spre el ca să-l lovească, însă a fost ținut în frâu de cei care se aflau cu el.

Bejan s-a reatras atât de rapid că a ieșit direct prin geamul restaurantului. Alături de el, un alt consumator al localului. Fiecare a încercat să ducă spre pace conflictul generat câteva minute mai devreme, conform Cancan.

După ce ar fi părăsit iniţial localul din Herăstrău deţinut de Gino Iorgulescu, Marian Bejan ar fi dorit să se întoarcă şi să se îndrepte spre Nuredin Beinur. Numai că amicii lui Marian Bejan l-au ţinut, la fel cum au făcut şi aceia ai lui Nuredin Beinur şi o confruntare fizică între cei doi nu a mai avut, astfel, loc.

Citește și: Interlopul pregătit în Legiunea Străină, pedepsit pentru c-a împușcat un hacker în cap. Îl țepuise

În cele din urmă, Marian Bejan a părăsit localul.

Spaima Litoralului, implicat în multe scandaluri

Fost boxer, Nuredin Beinur este un om de afaceri controversat. Anul trecut el a fost împuşcat în cap cu un pistol cu bile cu cauciuc, într-un restaurant din sectorul 1 din Capitală.

Citește și: Interlopul Joe, care i-a tăiat degetele lui Bebino cu sabia, vrea să iasă mai devreme din închisoare

Nuredin Beinur era apropiat în trecut de Adrian Mutu, iar recent s-a pozat cu atacantul Farului, Denis Alibec.

Beinur este prieten cu multe persoane din showbiz, printre care şi Anamaria Prodan, cu care s-a pozat de curând.

Bejan, lordul român al drogurilor, comanda asasinate acasă și-n străinătate

Interlopul Marian Bejan, considerat lordul român al drogurilor este acuzat că ar fi comandat asasinarea unui proxenet albanez în Elveția și uciderea interlopului Bebino în România.

Marian Bejan a fost ridicat anul trecut de către mascaţi din arestul la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de crimă.

Tot el este cunoscut ca liderul unei grupări ce vindea droguri în cluburile de lux din Capitală. Pentru că gruparea de traficanţi pe care ar conduce-o ar fi cea mai activă în cluburile de lux din Capitală, Marian Bejan a fost supranumit „Regele drogurilor” din cluburile de lux.

Citește și: Bejan, lordul român al drogurilor, comanda asasinate acasă și-n străinătate: Bebino și un albanez

Marian Bejan reușise să se impună pe piața drogurilor din Capitală. La un moment dat a intrat în conflict cu Marius Alecu, zis Bebino, membru al grupării Sportivilor.  

Pentru acest omor, l-a angajat pe Cezar Petcu, zis Joe, un cunoscut de-al său din zona Tei Toboc, căruia i-ar fi spus că îi dă 10.000 de euro pentru viața rivalului său din cartierul Berceni.

Deoarece Joe a considerat că 10.000 de euro este o sumă prea mică pentru o crimă, a accepta să bage cuțitul în Bebino, dar să-i provoace doar răni superficiale.

În ianuarie 2020, Bebino a fost atras într-o ambuscadă și a fost tăiat de mai multe persoane, pe o stradă din Tei Toboc. În urma loviturilor, acesta și-a pierdut inclusiv două degete, conform Gândul.

O încăierare între membrii Clanului Spotivilor și o grupare rivală s-a lăsat cu înjunghierea lui Bebino după un atac condus de interlopul Cezar Petcu, zis Joe, în ianuarie 2020.

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia. 

Bebino şi doi membri ai unui clan rival, Cezar Roberto Petcu, zis Joe şi Constantin Mohamed Ionescu, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te