Interlopul Hoca și-a tăiat fosta iubită cu cutter-ul și s-a răzbunat sexual pe noul ei iubit

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 28.09.2021 - 14:23
Foto: INQUAM Photos/ Virgil Simonescu

Ioan Claudiu Hoca (30 de ani), membru al clanului Hoca a plănuit o răzbunare îngrozitoare după ce iubita sa l-a părăsit pentru că o bătea prea des.

SHARE

Ioan Claudiu Hoca era cunoscut pentru agresivitatea sa după ce amenințase cu bătaia niște polițiști care-i solicitaseră declarația pe proprie răspundere în timpul stării de urgență. 

Citește și: Cum l-a făcut interlopul Sharpele Nebunu pe un milionar austriac să-i dea 269.500 de euro

Pus sub acuzare pentru ultraj, bărbatul a fost plasat sub control judiciar, fiindu-i stabilite mai multe obligații, printre care și aceea de a nu părăsi localitatea Florești, acolo unde avea domiciliul. 

Citește și: Studiu: Tulpina Delta a ucis de 11 ori mai mulți americani nevaccinați, comparativ cu cei vaccinați

A încercat să apuce un polițist de organele genitale

Fosta iubită, cu care are un copil, îl părăsise din cauza bătăilor, și începuse o nouă relație cu un alt bărbat. 

Citește și: Tarzan, tâlhar în serie, omora câini pentru a jefui și spărgea case prin acoperiș. A luat 9 ani

Însă,cu toate restricțiile, Ioan Claudiu Hoca a continuat să-și amenințe fosta iubită și să meargă în repetate rânduri din Florești în Cluj-Napoca, unde locuia aceasta.

Citește și: Oficial, România nu a depus PNRR la Bruxelles. Șefa CE, la București pe minciunile lui Cîțu & Ghinea

După un astfel de scandal, în noaptea de 28/29 mai, femeia a alertat poliția.  Bărbatul i-a sfidat din nou pe agenții și jandarmii sosiți la fața locului, amenințându-i cu o sticlă și invitându-i să se bată „parte în parte”.

Citește și: Vaccinare cu doza a treia în București: pe loc cu Moderna, 15 minute de așteptare cu Pfizer

Pe unul dintre polițiști l-a atacat, încercând să îl apuce de organele genitale, moment în care, ceilalți agenți și jandarmi au intervenit și l-au imobilizat.

Hoca s-a un nou dosar pentru ultraj și tulburarea liniștii publice, fiind arestat preventiv. 

Trimis în judecată, el și-a recunoscut faptele, afirmând că a acționat necontrolat pe fondul consumului de alcool. Pe 17 septembrie 2020, Judecătoria Cluj-Napoca a dispus condamnarea sa la doi ani și două luni închisoare cu suspendare.

Hoca și-a tăiat fosta iubită cu cutter-ul și s-a răzbunat sexual pe noul ei iubit în stradă și a filmat

La o lunp după ce s-a eliberat, în noaptea de 27 noiembrie 2020, în jurul orei 3.00, Hoca s-a deplasat la locuința fostei concubine și, după ce a furat o scară de pe un autoturism parcat în zonă, a escaladat balconul imobilului în care locuia femeia și a spart geamul ușii, pătrunzând în interior. 

Fosta iubită și partenerul ei dormeau în momentul în care au fost atacați de interlop. Înarmat cu un cutter, acesta a tăiat-o pe față și pe mâini, lovind-o cu pumnii și picioarele.  Ulterior, cu același cutter i-a tăiat părul fostei iubite. Șocate de atac, victimele au început să strige după ajutor la ceilalți locatari. 

Bărbatul atacat a reușit să fugă din imobil, sărind pe geam de la etajul 1, însă a fost urmat de atacator, care l-a prins în zona Pieței IRA din Cluj-Napoca. A fost doborât la sol, lovit cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat, agresorul a scos din buzunar același cutter și l-a tăiat pe față și pe frunte. 

Ulterior, i-a cerut telefonul mobil, pe care victima, de teamă, i l-a înmânat, l-a obligat să se așeze în genunchi și l-a obligat să îi facă sex oral în plină stradă. Întreaga scenă a fost filmată și transmisă direct pe Facebook Messenger, trimițând filmarea și unui apropiat cu mesajul ironic: „băiat de băiat”. 

S-a autodenuțat

Interlopul a chemat poliția Ulterior, agresorul a șters mesajul. Realizând gravitatea gestului său, bărbatul i-a permis victimei să plece, apoi a sunat la 112 pentru a se autodenunța, așteptând polițiștii pentru a se preda la locul agresiunii sexuale.

A fost arestat preventiv, măsura fiind prelungită consecutiv până în prezent. Pus sub acuzare pentru viol, acces ilegal la un sistem informatic, violare de domiciliu, loviri și alte violențe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri și tâlhărie, bărbatul de 30 de ani nu și-a recunoscut faptele.

A invocat că nu l-a supus la acte sexuale pe iubitul fostei concubine, ci doar i-a solicitat să-i „pupe penisul”, iar filmarea s-ar fi realizat după ce ar fi apăsat din greșeală pe butonul telefonului. Apărarea sa a fost infirmată chiar de înregistrare. Potrivit anchetatorilor, în cele 11 secunde surprinse de camera telefonului, se observă cu agresorul forțează victima să-i facă sex oral, conform Libertatea.

În timpul procesului, atât fosta iubită a interlopului, cât și partenerul acesteia, care în cursul anchetei solicitase 10.000 de euro daune morale „pentru trauma și rușinea trăite”, și-au retras plângerile penale pentru loviri, violare de domiciliu și viol. 

Magistrații Tribunalului Cluj-Napoca l-au găsit vinovat și au dispus condamnarea acestuia la 8 ani și 4 luni de închisoare pentru distrugere, acces ilegal la un sistem informatic, ultraj contra bunelor moravuri și tâlhărie, fiindu-i revocată suspendarea pedepsei pentru ultraj, primită anul trecut. Sentința, pronunțată pe 16 septembrie de tribunal, nu este definitivă.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te