Cum l-a făcut interlopul Sharpele Nebunu pe un milionar austriac să-i dea 269.500 de euro

DE Adrian Costin | Actualizat: 26.07.2022 - 13:33
Interlopul Sharpele Nebunu duce o viață de lux exploatând femei în străinătate Foto: Facebook

Cosmin Pop, zis Sharpele Nebunu, care a îmbrăcat un Rolls Royce în piele de șarpe, este judecat în dosarul "Peștii" de la Dej. El apare în mai multe imagini alături de Alex Bodi, fostul șoț al Biancăi Drăgușanu, și el judecat pentru proxenetism.

SHARE

Sharpele Nebunu reușit să șocheze atunci când și-a îmbrăcat super limuzina, un Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro, cu piele de șarpe. Acest lucru a avut loc  exact când procurorii adunau primele date despre infracțiunile sale. 

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Magistraţii de la Judecătoria Dej au arestat anul mai mulţi proxeneţi care trăiau de pe urma unor tinere care se prostituau în ţări ca Elveţia, Italia şi Austria. Reţeaua avea ramificaţii până în Dubai.

Citește și: Interlopii Seif și Ionuț Seif, din clanul Duduianu, au avut palpitații la procesul cu maneliștii

Unele dintre fete erau chiar soţiile şi amantelor proxeneţilor. Ulterior, proxeneţii au fost eliberaţi, iar acum sunt cercetaţi în stare de libertate şi au fost trimişi în judecată.

Citește și: Cum au furat Burtea, Bibi și Părăuță 250.000 de euro și au fost prinși când îi spărgeau la mare

Unul dintre ei, Cosmin Pop, zis „Sharpele Nebunu”, care în acte era șomer, trăia regeşte şi deţinea maşini de sute de mii de euro, ceea ce a trezit suspiciuni.

Citește și: Milionarul care a fost jefuit, băgat în portbagaj și lăsat gol în pădure de frații Cămătaru, urmărit

Din rechizitoriu reiese că  Sharpele Nebunu trăia în lux din banii produși de una dintre fetele puse să se prostitueze.  

Rata de 4000 de euro era asigurată chiar de către iubita lui Pop, Alexandra, dar și de o altă fată, Cristina. Ambele se prostituau în străinătate. 

Citește și: Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, nu vrea să facă pușcărie în România, ci în Spania

Sharpele Nebunu apare într-o fotografie pe Facebook, alături de interlopul Mihai Moldovan, zis Calu, și de Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 

De altfel, Alex Bodi apare și într-o interceptare a unei convorbiri telefonice.

”În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae- fostul soț al Biancăi Drăgușanu – în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ 935.

Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare a autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ 935", arată procurorii. 

Cum l-a făcut interlopul Sharpele Nebunu pe un milionar austriac să-i dea 269.500 de euro  

„În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 de euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituţiei de către P Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk şi 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituţiei de către victimă.  

Foarte important de subliniat aici că prin intermediul Westem Union i-au transferat V. Cevikoglu suma de 20.688,46 dolari, F.F. Onder suma de 15.353,45 dolari, S. Yetik suma de 8.919,89 dolari, A. Uguroglu suma de 3.337,11 dolari şi Antonio F. suma de 2.827,73 dolari”, arată anchetatorii.  

În rechizitoriu se mai menţionează că „deşi în acest cont erau depuse sume de bani care reprezentau câştigurile realizate de P. Cristina din practicarea prostituţiei, cea mai mare parte din bani a fost folosită în interesul inculpatului Pop Cosmin.   

În acelaşi sens, se poate observa că din acest cont s-au făcut plăti către Standard Corporate GMBH, Bodi Alexandru Nicolae şi Sushi Company GMBH, cu menţiuni care arată că se achitau ratele pentru autoturismul Rolls Royce achiziţionat de Pop Cosmin. În acest sens este şi constatarea consemnată în raportul de analiză operaţională realizat de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor", conform Cluj Just. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te