Interlopul Costel Caran i-ar fi cerut o taxă de 100.000 de euro lui Alex Bodi pentru poze împreună

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 19.10.2021 - 10:59
Interlopul Costel Caran i-ar fi cerut o taxă de 100.000 de euro lui Alex Bodi pentru poze împreună Foto: cancan.ro

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost văzut la multe petreceri împreună cu interlopl Costel Caran, șeful clanului cu același nume. Desigur, nu a pierdut nicio ocazie să posteze poze de la aceste evenimente pe rețelele sociale.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

La un moment dat, Costel Caran ar fi fost deranjat de faptul că Bodi pune poze cu el. Și-ar fi vărsat năduful într-o seară, la o masă, unde, lângă el și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, au fost prezenți mai mulți amici.

Citește și: Interlopul Vali Nebunu și soția, acuzați că și-au băgat ilegal copilul în România, vor la CCR

Costel i-ar fi transmis lui Bodi nemulțumirile, ba chiar ar fi făcut-o, la un moment dat, pe un ton ridicat. ”A devenit mai impulsiv. I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit una dintre sursele Cancan. 

Citește și: Unde au fugit interlopii Mircea Nebunu și Anaser Duduianu ca să scape de închisorile românești

Bodi i-ar fi plătit și 150.000 de euro pentru leasingul bolidului lui Caran

Mai mult, se pare că același lider al Caranilor i-a mai cerut ex-soțului Biancăi Drăgușanu să-i plătească leasingul la mașină, un bolid de aproximativ 150.000 de euro, trecut pe firma lui Alex Bodi. O altă doleanță pe care ”musculosul” ar fi acceptat-o fără să crâcnească.

Citește și: VIDEO Bombardierul Strîmbu, prins cu două sticle de votcă sub geacă: Am centura neagră, măi gunoiule

Alex Bodi, arestat preventiv pentru 30 de zile


Alex Bodi a fost arestat preventiv, pe 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Nu se prezentase la un termen pe care instanța i l-a impus. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea să facă un live, înainte de a se preda, în care și-a expus punctul de vedere.

Citește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux

„Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din faptul că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul. Nu a fost vorba de nimic.

Citește și: BRD vrea să deschidă cu forța caseta de valori a interlopului Belgian Tănase și a unui fost procuror

Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale. Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum un avertisment sau un arest la domiciliu. O să trecem și peste asta, am trecut peste altele mai grele. Partea proastă e că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.

Citește și: Cum s-a transformat Florin Fermecătoru în Florin Salam. De unde vine „Salam"

Sper că am lămurit chestia asta. Să nu existe alte speculații. Nu am alte capete de acuzare. E doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, la care am avut obligație. Am avut un motiv justificat, am acte medicale depuse, dar nu a fost de ajuns. Un episod nou în viața mea. O să ne vedem mai chibzuiți și mai puternici. Zi frumoasă!”, avea să spună Alex Bodi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te