Interlopul Costel Caran i-ar fi cerut o taxă de 100.000 de euro lui Alex Bodi pentru poze împreună

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 19.10.2021 - 10:59
Interlopul Costel Caran i-ar fi cerut o taxă de 100.000 de euro lui Alex Bodi pentru poze împreună Foto: cancan.ro

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost văzut la multe petreceri împreună cu interlopl Costel Caran, șeful clanului cu același nume. Desigur, nu a pierdut nicio ocazie să posteze poze de la aceste evenimente pe rețelele sociale.

SHARE

La un moment dat, Costel Caran ar fi fost deranjat de faptul că Bodi pune poze cu el. Și-ar fi vărsat năduful într-o seară, la o masă, unde, lângă el și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, au fost prezenți mai mulți amici.

Citește și: Interlopul Vali Nebunu și soția, acuzați că și-au băgat ilegal copilul în România, vor la CCR

Costel i-ar fi transmis lui Bodi nemulțumirile, ba chiar ar fi făcut-o, la un moment dat, pe un ton ridicat. ”A devenit mai impulsiv. I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit una dintre sursele Cancan. 

Citește și: Unde au fugit interlopii Mircea Nebunu și Anaser Duduianu ca să scape de închisorile românești

Bodi i-ar fi plătit și 150.000 de euro pentru leasingul bolidului lui Caran

Mai mult, se pare că același lider al Caranilor i-a mai cerut ex-soțului Biancăi Drăgușanu să-i plătească leasingul la mașină, un bolid de aproximativ 150.000 de euro, trecut pe firma lui Alex Bodi. O altă doleanță pe care ”musculosul” ar fi acceptat-o fără să crâcnească.

Citește și: VIDEO Bombardierul Strîmbu, prins cu două sticle de votcă sub geacă: Am centura neagră, măi gunoiule

Alex Bodi, arestat preventiv pentru 30 de zile


Alex Bodi a fost arestat preventiv, pe 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Nu se prezentase la un termen pe care instanța i l-a impus. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea să facă un live, înainte de a se preda, în care și-a expus punctul de vedere.

Citește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux

„Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din faptul că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul. Nu a fost vorba de nimic.

Citește și: BRD vrea să deschidă cu forța caseta de valori a interlopului Belgian Tănase și a unui fost procuror

Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale. Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum un avertisment sau un arest la domiciliu. O să trecem și peste asta, am trecut peste altele mai grele. Partea proastă e că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.

Citește și: Cum s-a transformat Florin Fermecătoru în Florin Salam. De unde vine „Salam"

Sper că am lămurit chestia asta. Să nu existe alte speculații. Nu am alte capete de acuzare. E doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, la care am avut obligație. Am avut un motiv justificat, am acte medicale depuse, dar nu a fost de ajuns. Un episod nou în viața mea. O să ne vedem mai chibzuiți și mai puternici. Zi frumoasă!”, avea să spună Alex Bodi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te