Interlopul ce a jefuit 3.000.000$ din bănci s-a însurat și jură că nu mai fură. Cine e mireasa

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 26.05.2023 - 11:47
Alex Stoica și iubita Foto: Facebook/Alex Stoica
Interlopul Alex Stoica Foto: Facebook/Alex Stoica
Interlopul Alex Stoica și iubita Foto: Facebook/Alex Stoica

Interlopul Alex Stoica, implicat în cazuri grele de skimming în SUA, s-a pocăit, la propriu. El a anunțat recent acest lucru pe Facebook. Tot recent a postat imagini cu el și iubita lui.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Alex Stoica, interlopul care a speriat America, s-a pocăit. El a anunțat recent, pe rețelele de socializare că a făcut acest pas. Mai mult, interlopul a decis să se așeze la casa lui. 

Interlopul și banda lui au dat în SUA un tun de 3 milioane de dolari. Furau banii de pe cardurile americanilor. 

S-a cumințit Aticu? Ce a făcut în ultima perioadă celebrul interlop Alex Stoica

Alex Stoica zis Aticu s-a căsătorit. Mireasa este femeia care l-a așteptat să își ispășească pedeapsa și l-a sprijinit în cele mai grele momente din viața lui, interlopul Alex Stoica, închis în SUA după ce a tras un tun de trei milioane de dolari.

La doar câteva zile după ce s-a botezat și a luat calea bisericii, jurând că va respecta cele 10 Porunci, Alex Stoica a decis să se căsătorească și să îi promită iubire veșnică în fața lui Dumnezeu femeii care l-a susținut în cele mai grele momente. „Nimeni să nu despartă ceea ce a unit Dumnezeu!”, a scris Alex Stoica în dreptul fotografiei în care apare alături de aleasa inimii.

Despre tânăra care i-a devenit parteneră în fața lui Dumnezeu, Alex Stoica mărturisea, în perioada în care era închis într-o închisoare din Statele Unite ale Americii, că fără susținerea ei ar fi clacat. În exclusivitate pentru SPYNEWS, acesta spunea să abia aștepta să fie eliberat, pentru a se cuminți și a se însura.

„M-a susținut mereu. Nu aș fi reușit să trec peste toate, fără ea! Ea nu știa de problemele mele. Am încercat să o țin departe de viața de golan pe care o aveam eu. Este femeia care m-a susținut necondiționat, iar pentru asta îi datorez mult!”, spunea, în timp ce era închis, Alex Stoica.

Cum s-a pocăit Aticu

„Astăzi mi-am predat sufletul Domnului Isus Hristos. Dumnezeu să vă binecuvânteze și vă așteaptă pe toți la El!”, este mesajul care însoțește fotografiile realizate la botezul lui Alex Stoica.

În timp ce se afla într-un penitenciar din SUA, Alex Stoica a povestit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, cum fura zilnic zeci de mii de euro, cu ajutorul unor carduri clonate, dar și cum a reușit să îi păcălească pe agenții FBI.

„Eu, în libertate, am ars doar golani, infractori ca mine. Nu am furat niciodată de la oameni amărâți, nu aș putea să fur pensia unui om bătut de soartă. (...) Însă, în cazul de față, în dosarul în care am fost condamnat, am greșit. Am furat din conturile unor oameni pe care nu îi cunoșteam și am ajuns în pușcărie... 

M-au prins cu o geantă plină cu bani. Avocatul mi-a explicat că voi lua pedeapsa în funcție de locul pe care îl dețin în organizație. Dacă ziceam că sunt liderul grupării, luam pedeapsa maximă.

Dacă ziceam că sunt un simplu executant, luam pedeapsă mai mică... De asemenea, în proces era important să le arăți că vrei să cooperezi. Așa că l-am inventat pe Zeus.

Avocatul m-a învățat să spun că sunt un simplu executant, ca retrăgeam bani din ATM-uri. Le-am zis celor de la FBI că îmi este frică pentru viața mea, să nu se răzbune șefii grupării pe mine.

Le-am spus că am fost căutat pe Internet de un anume Zeus, care mi-a dat cardurile și mi-a promis bani dacă retrag diferite sume, pentru el. Numai că Zeus, ăla, nu există.

Este un nume inventat, ca să pot să iau pedeapsă mai mică. Dar a funcționat, așa că, peste câteva zile, mă întorc în România”, a declarat Alex Stoica cu doar câteva zile înainte de a fi eliberat din penitenciarul din SUA.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te