VIDEO Focuri de armă pe DN1. Un hoț de mașini încerca să scape cu prada. Victima, la spital

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 24.09.2023 - 16:10
Poliția l-a prins pe hoțul de mașini Foto: Profimedia Images (imagine cu rol ilustrativ)

A fost urmărire ca în filme pe DN1. Polițiștii au urmărit un șofer care conducea în mare viteză o mașină fără numere de înmatriculare. A fost dus la audieri. Furase o mașină.

SHARE

Șoferul nu a oprit la semnele poliției astfel că aceștia au pornit după el. A fost prins lângă București. Bărbatul tocmai furase mașina unei femei în parcarea unui mall din Capitală.

Video AICI

A fost testat antidrog și antialcool. 

Forcuri de armă pe DN1. Un șofer gonea cu o mașină fără numere de înmatriculare. De ce nu a oprit

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 9:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către Poliția Capitalei cu privire la faptul că o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni, în zona unui mall din București, se deplasează către județul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuțe cu numere de înmatriculare, conform IPJ Ilfov.

De fapt, acesta furase mașina unei femei, în parcarea Mall Băneasa. Victima, transportată la spital.

Citește și: Cum știi că mașina a intrat în colimatorul hoților. Cele mai furate mașini în 2022

Totul s-a întâmplat duminică dimineața. Conform surselor Newsweek, la ora 09.34, Brigada Rutieră a fost sesizată prin 112 că în parcarea Mall Băneasa proprietara unui autovehicul, marca Peugeot 208, culoare albă, a fost călcată pe picior și i s-a furat mașina.

IMAGINI >>>AICI

Persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce necesită îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Elias.

S-a luat legătura cu Dispeceratul IPJ Ilfov care a transmis autoturismul echipelor din teren, acesta fiind depistat și oprit pe raza comunei Ciolpani, la km 34, pe parcursul urmăririi fiind folosit și armamentul din dotare.

Cazul a fost preluat de Serviciul Furturi de Autovehicule București, pentru continuarea cercetărilor.

Cum a fost prins fugarul

”Acționând cu operativitate, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au observat autoturismul semnalat în zona localității Ciolpani și întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea către județul Prahova, polițiștii Ilfoveni au procedat la urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție.

Citește și: Cum este furat un Mercedes din parcarea unui complex de lux din Chișinău. Mașina, unică în țară

În timpul urmăririi, în contextul în care conducătorul auto refuza să oprească, polițiștii au utilizat armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit.

La un moment dat, presupusul autor a întors autoturismul pe direcția București, polițiștii reușind să-l intercepteze și să-l oprească. în zona kilometrului 34.

În continuare, polițiștii au procedat la spargerea unui geam lateral, pentru a îl extrage din autovehicul pe bărbatul respectiv, împrejurare în care cioburile au produs leziuni minore, atât persoanei în cauză, cât și unuia dintre polițiști.

În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative.

Bărbatul respectiv a fost preluat de către polițiștii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor în cauză”, au transmis polițiștii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te