Florin Chilian, acuzat că și-a bătut iubita, nu vede atrocitățile din Ucraina: Rusia e stat agresor?

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.03.2022 - 11:41
Florin Chilian, acuzat că și-a bătut iubita, justifică masacrul din Ucraina: Rusia e stat agresor? Foto: captură Youtube
Florin Chilian consideră că Rusia nu este un stat agresor și aduce justificări pentru măcelul din Ucraina Foto: Facebook

Cântărețul Florin Chilian, acuzat în trecut că și-a fi bătut iubita, are mai multe postări pro-ruse în care justifică atacarea Ucrainei, susținând că era o reacție firească a Rusiei la extinderea NATO.

SHARE

Pagina de Facebook a lui Florin Chilian este plină de postări în care susține toate teoriile conspirației, de la cele privind pandemia de COVID, până la cele prinvind războiul din Ucraina.

Citește și: Veterani din forțele speciale britanice se alătură ucrainenilor: „Știm că Putin respectă SAS”

"Rusia este statul agresor?!...
Ce mutare ar fi fost de asteptat când se strânge lațul în jurul tău?", se întreabă Florin Chilian pe pagina sa de Facebook, unde postează și o hartă care vrea să demonstreze așa zisa izolare a Rusiei. Apoi preia o poziție a unui purtător de cuvânt al Chinei de acum o săptămână.

Într-o altă postare spune că în toate războaiele Rusia a fost victima unor conspirații. 

Aventurile penale ale lui Florin Chilian

În urmă cu mai mulți ani, Florin Chilian a fost acuzat de iubita sa că ar fi bătut-o.
 
Cântărețul Florin Chilian a fost condamnat, la 1 aprilie 2010, de Judecătoria Cluj-Napoca, la un an și zece luni de închisoare cu suspendare, după ce în iulie 2006 a condus băut și a provocat un accident. 
Ana Maria Georgescu, fosta iubita a lui Chilian, a depus mărturie împotriva artistului, în cadrul procesului.

Ana Maria, cunoscută pentru melodia "Ochii tăi", a fost convocată cu mandat de aducere, pentru că la termenele anterioare a refuzat să se prezinte.
Fosta prietenă a folkistului a relatat judecătorului că în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Chilian s-a certat în două rânduri cu polițiștii. Prima altercație a avut loc în cartierul Dâmbu Rotund, la petrecerea unde au fost invitați, la unul din prietenii Ana Mariei.

Fiind sub influența alcoolului, la ieșirea de la petrecere, Chilian a început să adreseze injurii către o patrula de poliție și a refuzat să se legitimeze.

În aceeași noapte, Ana Maria a fost sunată de Florin Chilian, care tamponase mașina, după ce se urcase băut la volan.

Tânăra le-a relatat judecătorilor că a fost bătută de mai multe ori de Florin Chilian, iar în seară respectivă a luat un taxi și a mers spre ieșirea din Cluj către Cojocna, unde l-a văzut pe Chilian aplecat la roată din față stânga, unde mașina era tamponată.

"A început să strige că eu sunt de vină și apoi să mă lovească. Mergea la mașină, încerca să schimbe roată lovită, apoi venea, spunea că eu sunt de vină pentru toate astea și ma agresa. Apoi din nou mergea la mașină. M-a lovit din nou cu palma, am căzut și m-am lovit la cap de bordură", a povestit cântăreața judecătorilor.

 
Ea a precizat că, după ce s-a lovit la cap, i s-a făcut rău, iar vecinii au chemat Poliția.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te