Flashback auto. 365 de zile cu cheia în contact

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 12.05.2019 - 10:45

Fiți în continuare pregătiți pentru teste & review-uri ale ultimelor modele, analize și comentarii pertinente!

SHARE

Cum industria auto este una dintre cele mai importante, mai dinamice și mai efervescente din punct de vedere tehnologic la nivel mondial, iar mobilitatea este crucială pentru dezvoltare în secolul XXI, autovehiculele și lumea care le înconjoară au beneficiat și vor beneficia de o atenție aparte în fiecare număr al revistei Newsweek România. Fiți în continuare pregătiți pentru teste & review-uri ale ultimelor modele, analize și comentarii pertinente!

28.000 km am parcurs, în 17 teste simple și patru teste de anduranță, cu un Opel Astra Caravan 1.6 BiTurbo și trei SUV-uri Opel Grandland X (1.6 Turbo D / 120 CP, 2.0 Turbo D / 180 CP și 1.5 Turbo D / 130 CP), de-a lungul celor 52 de ediții ale revistei Newsweek România.

Salonul Auto de la Geneva - Cel mai important salon auto din Europa grație caracterului său anual a fost acoperit de la fața locului de Newsweek România, atât în 2018, cât și în 2019.

„Realitatea din spatele lentilei: Ce înseamnă să fotografiezi o mașină“ – Am fost invitați de BMW România pentru a lucra ca fotografi amatori și a fi inițiați în tainele foto-grafiei auto de presă tipărită, în cadrul Festivalului Internațional de Arte Vizuale VSLO 2018.

„Alternativa la diesel“ – Modelul plug-in hybrid BMW 530 e iPerformance (G30) a demonstrat că este o alternativă viabilă la un diesel echivalent, în urma unui drum de 1.700 de kilometri.

„De la șoferul fantomă, la mașina autonomă, în 50 de ani“ – Astăzi, majoritatea constructorilor se laudă cu sisteme de condus mai mult sau mai puțin autonome. Dar primii pași au fost făcuți de Continental în urmă cu 50 de ani.

„Electrificarea, automatizarea și plăcerea de a conduce“ - Am profitat de vizita la Salonul Auto de la Geneva pentru a sta de vorbă cu Dr. Andreas Aumann, vicepreședinte BMW i - Product Management & Electromobility, despre electro-mobilitate și dilema conviețuirii plăcerii de a conduce cu bateriile și tehnologiile de condus autonom.

„În sufletul fabricii de bijuterii pe patru roți“ - Newsweek România a fost la Newport Pagnell, în centrul istoric al Aston Martin, și la fabrica modernă Aston Martin din Gaydon, pentru a vedea cum, în epoca roboților, încă se mai construiesc mașini cu suflet.

4,4 litri/100 km a fost cel mai mic consum înregistrat în test drive-urile Newsweek România, cu Opel Astra Caravan 1.6 BiTurbo.

100% electric am parcurs 212 kilometri prin traficul infernal din București, la volanul unui Vokswagen e-Golf,
cu un cost de 17 lei.

„Puterea voinței“ - Un material special dedicat fenomenalului Allesandro Zanardi, pilotul care la 35 de ani și-a pierdut picioarele pe circuit, dar nu a cedat. Pilotează în continuare doar cu mâinile și „aleargă“ cu handbike-ul în curse paralimpice de top.

Interviu exclusiv cu Erich Weber, Opel Astra TCR – „Sunt implicat în motorsport de când mă știu (...) Conceptul de Super Rally este impresionant. Aduce emoția motorsportului direct în fața fanilor (...) L-aș importa în Austria, dacă am primi autorizațiile”.

„Zi de instrucție“ – Am testat la limită, pe circuitul Academiei Titi Aur – ATA, cea de-a șaptea generație BMW Seria 3 și cea de-a treia generație BMW Z4.

Citește bilanțul primul an de Newsweek România

 

Newsweek România. Primul an - Anchetele care au schimbat viața publică

Newsweek România. Primul an - PSD își respectă promisiunile: crește pensiile! Doar pe cele speciale

Newsweek România. Primul an - Judecătorii condamnați de completul academic

Newsweek România. Primul an - Guvernul studiilor „după ureche“

Newsweek România. Primul an - România, un dezastru social

Newsweek România. Primul an. „Revoluția“ și „Mineriada“, trei decenii de diversiune și de nedreptate

Newsweek România. Primul an - Stăpânii scenei globale

Newsweek România. Primul an - Excepțiile care confirmă performanțele în sport

Newsweek România. Primul an - Români care schimbă lumea

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te